Τελευταία ενημέρωση 16:29, 24 Απρ 2024

Την 5η θέση στην Αθήνα κατέλαβε το Παιδικό!

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην πετυχημένη ομάδα Παίδων του Ηρακλή Περιστερίου πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του περιστεριώτικου συλλόγου Σάββας Φιλιππάκης.

«Μία ακόμη διάκριση για το Παιδικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με προπονητή το κ. Πέτρου Πέτρο.
Την ποδοσφαιρική σεζόν 2016 - 2017 βρήκε το Παιδικό τμήμα να αγωνίζεται στο τουρνουά της Ε.Π.Σ. Αθηνών στον 6ο Όμιλο όπου συμμετείχαν 14 ομάδες.
Κατέκτησε μια από της προνομιούχες έξι θέσεις (5η θέση) και την πρόκριση του στον όμιλο των ισχυρών.
Σε 13 αγώνες είχε 8 νίκες 1 ισοπαλία και 4 ήττες.
Είχε την 3η καλύτερη επίθεση με ενεργητικό 33 γκολ και μέσο όρο 2,5 γκολ αν παιχνίδι και την 4η καλύτερη άμυνα με παθητικό 11 γκολ.
Με παρακαταθήκη την συγκομιδή αυτή προκρίθηκε στον όμιλο των ισχυρών όπου και τερμάτισε στην 6η θέση.
Εξασφάλισε την πρόκριση και την συμμετοχή του στην τελική φάση των ισχυρών των 16 ομάδων της Αττικής.
Είχε την 3η καλύτερη επίθεση στον 9ο όμιλο με 30 γκολ σε 13 αγώνες.
Στην τελική φάση των 16 καλύτερων ομάδων της Αττικής αγωνίστηκε σε νοκ αουτ αγώνα με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ εκτός έδρας όπου και κέρδισε με 2-1.

Στην επόμενη τελική φάση των 8 καλύτερων ομάδων της Αττικής αγωνίστηκε σε νοκ αουτ αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ όπου και ήρθε ισόπαλο με 1-1.
Στην διαδικασία των πέναλτι έχασε την πρόκριση αφού χρειάστηκε να χτυπηθούν 18 πέναλτι. Συνοψίζοντας την αγωνιστική πορεία του Παιδικού Τμήματος και μελετώντας τα στατιστικά της διοργάνωσης της Ε.Π.Σ. Αθηνών όπου αγωνίσθηκε θα δούμε ότι :
1. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κατέλαβε τελικά την 5η θέση στην Αττική και πλασαρίστηκε δίπλα σε παραδοσιακές δυνάμεις του αθηναϊκού ποδοσφαίρου όπως είναι ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
2. Από τις 17 ποδοσφαιρικές ομάδες του Περιστερίου έφτασαν στις 8 καλύτερες της Αττικής 3 ομάδες ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
3. Στην προεπιλογής της ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ κλήθηκαν 4 ποδοσφαιριστές του: Ο Γιώτης Χάρης ο Δρουγουνάκης Γιάννης ο Καλογήρου Παναγιώτης και ο Σιάρκας Αναστάσιος.
4. Το παιδικό έπαιξε 28 αγώνες με τον Γιώτη να σκοράρει σε 15 αγώνες και την ομάδα να έχει 13 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
5. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης το τμήμα είχε μια αγωνιστική καμπή από την 7η μέχρι και την 11η αγωνιστική με 5 συνεχόμενες ήττες και με ενεργητικό μόνο 2 γκολ.

6. Οι κανονιέρηδες του ήταν:
Γιώτης Χάρης 29 Γκολ
Δρουγουνάκης Γιάννης 7 Γκολ
Παπαποστόλου Παναγιώτης 6 Γκολ»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κυριακή το μπαράζ με Θεμιστοκλή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας