Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωταθλήτριες οι Παγκορασίδες Β'!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Nέα επιτυχία για το Peristeri Volley. Μετά την άνοδο της Γυναικείας Ομάδας στη Β’ Εθνική ήρθε η ομάδα Παγκορασίδων Β’ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα Αττικής και να επιβεβαιώσει ότι ο σύλλογος του Περιστερίου αποτελεί τη νέα μεγάλη δύναμη στη δυτική όχθη.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει τα εξής: Δέκα χρόνια μετά τον πρώτο θεμέλιο λίθο που μπήκε στο Περιστέρι για το βόλεϊ, οι επιτυχίες των ομάδων μας διαδέχονται με καταιγιστικό ρυθμό η μία την άλλη δημιουργώντας εικόνες ζωής για τις οικογένειες, αθλητών, προπονητών και στελεχών του Peristeri Volley
O τελευταίος πόντος του συγκλονιστικού τελικού Peristeri Volley-ΑΠΣ Αλίμου έστειλε ένα ανθρώπινο ποτάμι από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο να πνίξει στις αγκαλιές τις μικρές μας ηρωίδες. Αυτές που όταν σε προνηπιακή ηλικία ήλθαν στο Peristeri Volley School ίσα που άρθρωναν τις πρώτες τους λέξεις και χρειάζονταν βοήθεια για να ανέβουν τα σκαλιά της αρένας. Οι ίδιες ήταν εκείνες που πήραν στις στιβαρές πλάτες τους όλο το Peristeri volley school και το σήκωσαν στον ουρανό, μπροστά σε περισσότερα από 1000 ζευγάρια ματιών από Περιστέρι, Άλιμο, αλλά και άλλες γειτονιές της Αθήνας που ασφυκτιούσαν στα Δίδυμα χθες βράδυ.
Μιχοπούλου, Γιαννουλάκη, Κρέτζα, Παρασκευά, Λάμπρου, Λάτου, Μπάρτζη, Καρακούση, Γρηγοριάδη, Μιλή, Χρανιώτη, Λεγκεγκάι, Σταμούλου, Πουλή, Μήτση, Μουμπαγιατζόγλου, υπό τις οδηγίες των κορυφαίων προπονητών Νότας Δροσινού και Λουκά Καράτζαλη και την εμψύχωση ενός ακόμα νέου και ελπιδοφόρου προπονητής μας του Αλέξανδρου Νικηφορίδη, μας χαρίζουν τον τίτλο των Παγκορασίδων Β και η ευγνωμοσύνη μας γι αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ θα τις ακολουθεί εις το διηνεκές».