Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα Promini «πολυβόλο» με Γλυφάδα (10-3)

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου διεξήχθη χθες (Κυριακή) ο αγώνας μεταξύ του Γ.Σ.Π. και της Γλυφάδας για το "Περιφερειακό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Περιφέρειας Αττικής".

Πρωτάθλημα που αφορά παιδιά γεννημένα από το 2005 – 2007  και είναι επίσημο πρωτάθλημα της Κ.Ο.Ε. και πραγματοποιείται παρουσία  διαιτητών!

Σε ένα χαρούμενο κλίμα λόγω της τεράστιας επιτυχίας των Παίδων του Περιστερίου, οι οποίοι πέρασαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, τα μικρότερα παιδιά θέλοντας να δείξουν ότι και αυτά μπορούν να καταφέρουν κάτι ανάλογο , ξεκίνησαν τον αγώνα δίνοντας το μέγιστο των δυνάμεων τους πετυχαίνοντας  στην πρώτη κιόλας περίοδο να προπορεύονται στο  σκορ  4-0.

Κατά την διαδικασία των πέναλτι που λαμβάνει χώρα στο ημίχρονο, οι αθλητές του Γ.Σ.Π. πέτυχαν το 3-2  οπότε κέρδισαν ακόμα ένα γκολ – όπως αναφέρεται στους κανονισμούς της συγκεκριμένης διοργάνωσης - οπότε το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σκορ 5-0 για την ομάδα του Περιστερίου.

Το τελείωμα της τρίτης περιόδου βρήκε τις δύο ομάδες με σκορ 9-1. Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε  με τελικό σκορ 10-3 υπέρ του ΓΣΠ.

Τα γκολ για την ομάδα του Περιστερίου έβαλαν οι εξής αθλητές : Μαστρογιαννάκος Δημήτρης (4), Χωματάς Βασίλης (3), Αχλαδιώτης Βασίλης (1), Ντουμάζιος Πέτρος (1). Να θυμίσουμε ότι προ μηνός οι ίδιοι πιτσιρικάδες είχαν καταφέρει στα πλαίσια αγώνα της ίδιας  διοργάνωσης  να κερδίσουν την ομάδα του Ολυμπιακού .

Καταπληκτική δουλειά λοιπόν και  στα Promini του Γ.Σ.Π. που φανερώνει ότι τα καλύτερα έρχονται!