Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλική ισοπαλία ο ΠΟΑΛ με Λύκους Βάρης (2-2)

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Ισόπαλο το φιλικο προετοιμασιας ενοψει μπαραζ πρωταθληματος και τελικο κυπελλου με τους λύκους Βαρης με σκορ 2-2.Με ηγετη τον Γιώργο Κραβαρη και τους καταπληκτικους Σαράφη και Τάκο έγινε ενα ωραιο φιλικο με τον ΠΟΑΛ να μπαινει δυνατα και να εχει τον ελεγχο του παιχνιδιου.

Οι Λύκοι κλειστικαν πισω και με δυο αντεπιθεσεις καταφεραν να προηγηθουν με 2-0 ημιχρονο. Ο ΠΟΑΛ εχασε πεναλτι που κερδισε ο ενας απο τους κορυφαιους του αγωνα ο Σαραφης και το εκτελεσε ο Κριστοφερ στελνοντας την μπαλα αουτ. Πολλες χαμενες ευκαιριες απο τους παικτες της ΠΟΑΛ στο πρωτο ημιχρονο. Στο δευτερο ο ΠΟΑΛ μπηκε δυνατα και εκλεισε τους Λύκους Βάρης στο μισο γηπεδο και με επιθεση διαρκειας μειωσε με τον αειθαλη Θοδωρή Δανίκα υστερα απο ωραιο μπασιμο περασε 2 παικτες και πλασαρε υποδειγματικα και εγραψε το 2-1.

Ο  ΠΟΑΛ πιεσε για την ισοφαριση χανοντας πολλες ευκαιριες και στην τελευταια φαση του αγωνα κερδισε φαουλ με τον Σαραφη. Τρομερο κτύπημα φάουλ απο τον εορταζοντα Γιάννη Δαχτυλιδη ( ειχε τα γενεθλια του) και 2-2 οπου ηταν και το τελικο αποτελεσμα.Χ ρησιμα συμπερασματα απο το φιλικο καθως επαιξαν και νεοι παικτες.

Απο τον ΠΟΑΛ καλυτεροι οι Σουρσος Αργυροπουλος Κεβιν Κριστοφερ Δαχτυλιδης Τσουβαλας Πουλοπουλος Χολογκιτας Μουρτζης Gomis kαι φυσικα ο επιτιμος προεδρος της ομαδος Θοδωρης Δανίκας. Να τονιστεί η  εκπληξη που εκαναν οι ποδοσφαιριστες της ΠΟΑΛ στον εορταζοντα Γιαννη Δαχτυλιδη  κοβοντας την γενέθλια  τουρτα μεσα στα αποδυτηρια . Εκπληξη που την δημιουργησε και την εκανε πραγματικότητα η προεδρος Σταυρούλα Παπαχρήστου δειχνοντας ποσο καλο κλιμα υπαρχει που έχει κάνει τον ΠΟΑΛ να λειτουργεί σαν οικογένεια.