Τελευταία ενημέρωση 18:42, 19 Απρ 2024

«Πέταξε» το Καματερό-έμεινε ζωντανός!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με δύο γκολ στην παράταση ο ΑΟ Περιστερίου κέρδισε το Καματερό με σκορ 2-0 στον αγώνα μπαράζ (κατάταξης) που έγινε σήμερα στην Αργυρούπολη στο πλαίσιο του 2ου Ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Οι δύο ομάδες ισοβάθμισαν στην κανονική περίοδο και έλυσαν τις διαφορές τους σε 120 δραματικά λεπτά που βρήκαν τον Όμιλο νικητή και το Καματερό στη Β' ΕΠΣΑ.

Ωστόσο το έργο της παραμονής του Όμιλου εξακολουθεί να περνά μέσα από συμπληγάδες καθώς τον περιμένει δεύτερο μπαράζ με τον 13ο του 1ου ομίλου που είναι η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Ακόμη όμως και αν κερδίσει σε αυτό το δεύτερο μπαράζ το ερχόμενο Σάββατο  για να πετύχει την παραμονή του θα πρέπει να παραμείνει στη Γ' Εθνική ο Ηλυσιακός.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος το 90λεπτο δεν ανέδειξε νικητή και οι αντίπαλοι οδηγήθηκαν στο έξτρα 30λεπτο. Εκεί μίλησε η περιστεριώτικη καρδιά των παικτών του ΑΟ Περιστερίου που πανηγύρισαν δύο φορές βλέποντας τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Η ομάδα του Λευτέρη Αλεξάκη ήταν η κυρίαρχος του παιχνιδιού και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει από την κανονική διάρκεια. Η υπεροχή της καρποφόρησε εν τέλει στο β’ ημίχρονο της παράτασης.

Στο 100’ από συνδυασμό των Οκσίσογλου, Χέλμη ο Κρεμμύδας από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Στο 118’ ο Λειβαδάς έπειτα από ασίτ του Χέλμη διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Καλύτεροι από τον Όμιλο χωρίς να υστερήσει κανείς οι Μουτζούρης, Παπαευθυμίου, Λειβαδάς.

Εξαιρετική η διαιτησία του Ζαραβίνου.

Ξεκίνησαν οι:  Λιόνης, Τσαλκιτζόπουλος, Μουτζούρης, Κωνσταντόπουλος, Γουβαλάρης, Παπευθυμίου, Οκσύσογλου, Πλέστης, Κρεμμύδας, Χέλμης, Λειβαδάς. Έπαιξαν και οι Ιατρούδης, Μπούζας.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Μάιος 2017 21:56
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο αρχηγός έδωσε το σύνθημα της παραμονής! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας