Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με περιστεριώτικη καρδιά στη «μάχη» το Παιδικό!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
 

To Παιδικό Τμήμα του ΓΣΠ βουτάει από σήμερα στην πίσίνα και για τις επόμενες τρεις μέρες διεκδικώντας να μπουν στους 10 της Ελλάδας.

 Μιλήσαμε με τον έφορό τους Βασίλη Λόη , μόλις λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι της Γ ΄ Φάσης ( σήμερα στις 21:30 στο κλειστό της Ν. Σμύρνης με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Πετρούπολης)

 Βασίλη η ομάδα είναι έτοιμη για την Γ΄ Φάση?

Η ομάδα είναι πανέτοιμη! Δεν έχουμε τραυματίες , η ψυχολογία του τμήματος είναι ψηλά και οι νεαροί μας θέλουν να μπουν και να παίξουν ωραίο water polo! Είναι μία δεμένη ομάδα με αρκετά από τα παιδιά να κολυμπούν και να παίζουν αρκετά χρόνια μαζί. Αυτό ενισχύει ακόμα πιο πολύ την προσπάθεια που θα κάνουν. Το σημαντικό είναι ότι θα μπουν και θα παίξουν όλα τα παιχνίδια δυνατά! Το έχουν δηλώσει!

 Η κλήρωση έχει τοποθετήσει στον δρόμο του Περιστερίου ομάδες όπως ο Εθνικός , Πανιώνιος , Ρέθυμνο και Πετρούπολη. Ποια βλέπεις ότι πρέπει να είναι τα παιχνίδια που θα κλειδώσει το Περιστέρι?

Σε εμάς ισχύει το «όσο ζω μαθαίνω» ... Ξέρεις πόσες φορές πίστεψα στην ζωή μου ότι κάποια πράγματα ήταν εύκολα και τελικά αποδείχθηκαν βουνά? Δεν δίνουμε τέτοιες γραμμές εμείς! Όλα τα παιχνίδια πρέπει να είναι ίδια στα μάτια των παιδιών. Να μπουν μέσα με καθαρό μυαλό, με κέφι και τσαμπουκά και να διεκδικήσουν την νίκη. Αν δεν το κάνουν αυτό , όλα θα αποδειχθούν στο τέλος ...δύσκολα. Μην ξεχνάμε ότι είναι παιδιά και σε αυτές τις ηλικίες όλα είναι ρευστά. Καθαρό μυαλό, πάθος και ...Περιστέρι στην καρδιά. Αυτό θέλουμε από τους πιτσιρικάδες αυτό το τριήμερο.

 ‘Ένα βήμα πριν την 10αδα ....

Τρεις νίκες πριν την τελική 10άδα! Πρέπει να πάρουμε τα 3 από τα 4 παιχνίδια. Σήμερα έχουμε φτάσει να είμαστε στην ημιτελική φάση ... και μπορούμε να πούμε ότι αισιοδοξούμε για το πλασάρισμα στην τελική . Το λέμε αυτό μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς ! Πρώτα – πρώτα από τα παιδιά και τους προπονητές τους και μετά για όλους εμάς. Αξίζουν την πρόκριση ... σίγουρα την αξίζουν ! Αλλά πρέπει να καταφέρουν και να την πάρουν !

 Πως πιστεύεις ότι θα το βιώσεις....

Πάντα δυνατά ... στο πάγκο της ομάδας μας ... με τον προπονητή μας και τους πιτσιρικάδες μας ! ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ ... αυτό βγαίνει από μέσα μας ! Αυθόρμητα και Περήφανα!

 Να ενημερώσουμε σαν peristerisports ότι θα έχουμε πλήρες ρεπορτάζ από τους αγώνες των Παίδων του Γ.Σ.Π και να αναφέρουμε την 15αδα αθλητών που θα συμμετέχουν:

 Προπονητής : Βασίλης Καμάρης

  1. Παναγόπουλος Γιώργος
  2. Φέγγος Στέφανος
  3. Κιτσάκης Θανάσης
  4. Παπασωτηρίου Κωνσταντίνος
  5. Αντωνόπουλος Τάσος
  6. Κωνσταντίνου Θοδωρής
  7. Κιτσάκης Νίκος
  8. Παπασωτηρίου Τίμος
  9. Ρέππας Παναγιώτης
  10. Λόης Τάσος
  11. Γροζόπουλος Γιώργος
  12. Λαδάς Σίμος
  13. Κυριαζής Γιάννης
  14. Οικονομόπουλος Ιάσωνας
  15. Ζωγράφος Λουκάς