Τελευταία ενημέρωση 12:09, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματικό «βομβαρδιστικό» η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ με σκορ 7-0 σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Ήφαιστου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Μορφή του αγώνα ο Αντώνης Τριμμάτης που πέτυχε «καρέ» τερμάτων από το α' κιόλας ημίχρονο ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι τα τέσσερα από τα επτά γκολ προήλθαν από καταπληκτικά «στημένα» του Δημήτρη Τζίνοβιτς.

Ο «χορός των γκολ» ξεκίνησε στο  12': Από κόρνερ του Τζίνοβιτς ο «μετρ της κεφαλιάς» Στρούγγης σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό αποσυντόνισε τον ΠΑΟΚ που είχε ξεκινήσει καλά στο α' δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να έρθει στο 20' το δεύτερο τέρμα για τον Ατρόμητο από κόρνερ του Τζίνοβιτς και σουτ του Τριμμάτη (δοκάρι και μέσα).

Στο 25' ήταν η σειρά του Κρουσέλ να στείλει με κεφαλιά-δυναμίτη για τρίτη φορά στα δίχτυα από κόρνερ του Τζίνοβιτς. Στο 35' ο Τριμμάτης με υπέροχο σόλο από δεξιά και έξοχο τελείωμα έκανε το 4-0. Στο 41' οι παίκτες του Ατρόμητου «έκρυψαν» τη μπάλα με συντονιστή τον Λαζαρίδη και ο Τριμμάτης «τελείωσε» πάλι τη φάση κάνοντας το 5-0. Στο 45' σειρά του Δαλκαφούκη για να..σολάρει και τον Τριμμάτη να δέχεται την μπάλα από παράλληλη σέντρα και να κάνει το «καρέ» του με πλασέ (6-0).

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αυτονότητα, απλά ο Ατρόμητος έβαλε το κερασάκι σε μια ανεπανάληπτη νίκη όταν από κόρνερ του Τζίνοβιτς, ο Στρούγγης διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 7-0 στο 75'..

Αποδέκτης των περισσότερων πανηγυρισμών από τους παίκτες του Ατρόμητου ήταν πάντως και δικαιολογημένα ο συνεργάτης του προπονητή Κώστα Παρθενίου, Πέτρος Κοντοβράκης επειδή η σύζυγος του Μένια έφερε χθες στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όλα τα παιδιά ήθελαν να μοιραστούν τη χαρά  μαζί του.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους Κίναλη, Γιαταγανάκη, Τζίνοβιτς, Στρούγγη, Κρουσέλ, Λαζαρίδη, Δαλκαφούκη, Παυλή, Τριμμάτη, Κότσικο, Παναγιωτόπουλο.  Έπαιξαν και οι  Χαραλάμπους, Κάιο, Κουτρούλης

Ο ΠΑΟΚ με προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία  ξεκίνησε με τους Κανελίδη, Παπαθανασίου, Γιαλαμίδη, Kιντίδη, Πολύζο, Μίσκοβιτς, Kozak, Χατζηδίμπα, Σταθόπουλο, Χατζηστραβό, Τζοβάρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 15:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η καλύτερη μεταγραφή! Λαζαρίδης team manager! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας