Τελευταία ενημέρωση 10:56, 25 Απρ 2024

Η Αμερική… ανακαλύφθηκε στο Βόλο!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Έχουν περάσει κάποια 24ωρα από τον επεισοδιακό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο καταιγιστικός ρυθμός των δημοσιευμάτων και σχολίων σε κάνει να πιστεύει ότι ξαφνικά η....Αμερική ανακαλύφθηκε το περασμένη Σάββατο στον Βόλο.

Τώρα όλοι θυμήθηκαν τις οικογένειες και τα παιδια που πήγαν στο γήπεδο και έφυγαν και πως θα κάνουν πολύ καιρό να ξαναπάνε. Τώρα θυμήθηκαν πως είναι να σε έχουν αδικήσει. Τώρα τα θυμήθηκαν όλα. Και βέβαια ανάλογα με το οπαδικό συμφέρον γίνεται ο σχολιασμός του τελικού.

Ο ΠΑΟΚ μόνος του και όλοι οι άλλοι αντίπαλοι τους. Το κάθε μέσο να εξαρτάται από το κοινό του για να κάνει τον πιο τυχαίο και αρεστό τίτλο. Τώρα το 2017 όμως ανακαλύφθηκε φίλοι μου  η Αμερική. Πριν από το Σάββατο δεν την ήξερε κανείς. Λες και το 2011 στον τελικό του Ατρόμητου με την ΑΕΚ ήταν τα πάντα καλώς καμωμένα. Γι' αυτά τα παιδιά και τους γονείς που φοβήθηκαν την επόμενη χρονιά να ξαναπάνε στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο τελικό του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό δεν μας είπαν ποτέ τίποτα. Λες και είμαστε χωρισμένοι σε παιδια και αποπαίδια. 

Σε μια κοινωνία που καταρρέι όμως από το σύστημα αξιών θα μου πει κανείς αυτό σε πείραξε; Που ανακαλύφθηκε τώρα η Αμερική και όχι το 2011; Συμφωνώ λοιπόν και επαυξάνω: Την ανακαλύψαμε στον Βόλο!

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 22:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η σιωπή (θα) είναι χρυσός! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας