Τελευταία ενημέρωση 06:52, 26 Απρ 2024

Kαλές εντυπώσεις ο βραζιλιάνος Αντόνιο

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα από τα πρόσωπα που είχαν όλα τα μάτια πάνω τους στο φιλικό του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν και ο Αντόνιο Τζούνιορ.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr o 21χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο Περιστέρι και υπάρχουν σκέψεις παραμονής του, χωρίς να έχει παρθεί η οριστική απόφαση.

Αυτό που έχουν δει στον Ατρόμητο, είναι πως πρόκειται για ένα παιδί με καλή τεχνική. Επίσης, στο φιλικό με τον Αστέρα έδειξε ένα αρκετά σταθερό πρόσωπο όσο αγωνίστηκε, κάτι που άρεσε και στον Σα Πίντο. Σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του Πορτογάλου θα παίξει το επόμενο φιλικό στην Τρίπολη. Από εκεί και πέρα, θα γίνει η εισήγηση και αν είναι θετική πιθανότατα ο Ατρόμητος θα προχωρήσει στην απόκτησή του.

Λέμε πιθανότατα, καθώς ο πρώην αμυντικός της Σάο Πάουλο, αν αποκτηθεί θα πιάσει μια θέση ξένου. Έτσι, θα πρέπει να πιαστεί και αυτό στα υπόψιν πριν προχωρήσει μεταγραφή του, μιας και θα επηρεάσει όπως είναι λογικό και τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό. Από την άλλη όμως, δεν ξέρουμε κατά πόσο ο Ατρόμητος θα ρισκάρει να χάσει ένα παιδί που αν μείνει στο Περιστέρι και δουλέψει μπορεί σε βάθος χρόνου να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα στο χώρο της άμυνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κ20 αύριο με ΠΑΟΚ στον Ήφαιστο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας