Τελευταία ενημέρωση 16:36, 25 Απρ 2024

Ο Ατρόμητος φιλικά τον Αστέρα 2-1

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Περιστερίου ο Ατρόμητος επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν πάλι την Πέμπτη στην Τρίπολη πριν αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ματς  ξεκίνησε με τους Αρκάδες να έχουν περισσότερη όρεξη για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για κάποιο γκολ.

Μάσα και Τσιλιανίδης, δοκίμασαν το πόδι τους αλλά ο πρώτος είδε την προσπάθειά του να περνάει άουτ, ενώ του δεύτερου κατέληξε στην αγκαλιά του Γκορμπούνοφ με διπλή προσπάθεια.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Ατρόμητος έβρισκε τους χώρους και τελικά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 41' όταν η σέντρα του Τόνσο από τα δεξιά βρήκε τον Ζησόπουλο στο δεύτερο δοκάρι, εκείνος έπιασε την κεφαλιά κι ο Κοντοές με δεύτερη κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Νωρίτερα, ο Βασιλείου είχε την ευκαιρία να σκοράρει, όμως, απέναντι από τον Ντοναρούμα δεν πλάσαρε καλά, με τον Ιταλό να πέφτει και να μπλοκάρει εύκολα.

Πριν βγει το ημίχρονο, μάλιστα, θα μπορούσε να είχε γίνει και το 2-0 αλλά ο Ντάουντα δεν έκανε καλά το πλασέ με τον Ντοναρούμα να διώχνει πέφτοντας, με το πόδι σωτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε με τον Τσιλιανίδη να πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και στη συνέχεια κατέληξε άουτ. Ο Αστέρας και πάλι είναι την κατοχή, αλλά κι οι δύο ομάδες έκαναν βεβιασμένα λάθη και έχαναν εύκολα την μπάλα. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του, εκεί που ήταν αρκετά... αθόρυβος κατάφερε και έφτασε στο 2-0, όταν από λάθος στο κέντρο η μπάλα έφτασε στον Τόνσο, ο Αργεντινός είδε την κίνηση του Λε Ταλέκ του έκανε την κάθετη κι ο Γάλλος με όμορφο πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 σημείωσε ο Γκοντό, ο οποίος πήρε την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, από τον Κώτσιρα ο οποίος... μυρίστηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και έφτιαξε το γκολ του Ιβοριανού.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο χρησιμοποίησε τους Νταβιώτη, Τριμμάτη, Λαζαρίδη από την ομάδα Κ20. Μάλιστα οι δύο πρώτοι έκαναν την παρθενική τους συμμετοχή με την επαγγελματική ομάδα.  

Ο Λούι  που ξεκίνησε βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας προπονείται στον Ατρόμητο κατόπιν αιτήματος που έχει υποβληθεί από τον γραφείο που τον εκπροσωπεί και έγινε αποδεκτό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Μπάγκα, Τόνσο, Ζησόπουλος, Ντιγκινί, Βασιλείου, Ντάουντα, Κατράνης, Λούι, Νάτσος.

Έπαιξαν και οι: Θεοδωράκης, Λε Ταλέκ, Τσατσόπουλος, Κυριακίδης, Κάιο, Λαζαρίδης, Τριμάτης, Αντόνιο, Νταβιώτης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ντοναρούμα, Τριανταφυλλόπουλος, Ζουμά, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Καλτσάς, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Μάσα, Ιωαννίδης.

Έπαιξαν και οι: Αθανασιάδης, Σελίν, Ευαγγέλου, Μπαρμπόσα,  Κώτσιρας, Γκοντό, Μανιάς, Στανισάβλεβιτς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Υγιεινό περίπατο η Κ20 με Λεβαδειακό (3-0) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας