Τελευταία ενημέρωση 04:39, 18 Απρ 2024

Στην Β' Εθνική Γυναικών το Peristeri Volley!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Απίστευτες, απίθανες και ωραίες!. Την άνοδο της Γυναικεία Ομάδας στη Β' Εθνική πανηγυρίζει από χθες το Peristeri Volley σε μια ακόμη επιτυχία του περιστεριώτικου τελικού.

Οι απίθανες περιστεριώτισσες σε ματς τον χαρακτήρα τελικού που έγινε στο κλειστό στα Δίδυμα του Άγιου Ιερόθεου κέρδισαν μετά από συγκλονιστικό ντέρμπι την Ίριδα Νέας Σμύρνης με 3-2 σετ κάνοντας κατάθεση ψυχής και καρδιάς μέσα στο παρκέ.

Δικαιολογημένα στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι μετά τον τελευταίο πόντο της ανόδου στην κερκίδα αλλά και μέσα στα αποδυτήρια από τα κορίτσια του Peristeri Volley που πανηγυρίσαν έξαλλα την πολύ μεγάλη τους επιτυχία.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Πάνω στο νήμα του πρωταθλήματος, στον τελευταίο αγώνα των Play Off και με κομμένη ανάσα η γυναικεία ομάδα του Peristeri Volley όχι μόνο δεν λύγισε αλλά ύψωσε γιγαντιαίο ανάστημα κάμπτοντας κάθε φυσική αθλητική αντίσταση της εξαιρετικής Ίριδας Νέας Σμύρνης και μετά από επικό αγώνα πήρε τη νίκη με 3-2 σετ και μαζί την άνοδο στη Β Εθνική!

Δίκαια, πανάξια και συγκλονιστικά το Peristeri Volley, με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας αθλητριών αφού σε συντριπτική πλειοψηφία απαρτίζεται από μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου κάνει τη μεγάλη έκπληξη και πανηγυρίζει τον μεγάλο θρίαμβο!
Όλα αυτά με τον δύσκολο τρόπο της εργασίας με νέα πρωτόβγαλτα παιδιά και όχι των μεταγραφών, Χρήστος Κουγιουμτζόγλου, Κυριάκος Καλαιτζίδης, Νότα Δροσινού εμπιστεύτηκαν τα όνειρα μιας από τις μεγαλύτερες ακαδημίες βόλεϊ στη χώρα σε αθλήτριες που αναδείχτηκαν μέσω των αθλητικών προγραμμάτων του Peristeri Volley School και εν τέλει δικαιώθηκαν!

20 συνολικά αθλήτριες φόρεσαν τη φανέλα του Peristeri Volley School και συνέβαλαν ώστε το αδύνατο να γίνει δυνατό: Κασουρίδου Αλεξάνδρα, Παλιατσέα Ερασμία, Μηλιώνη Τάνια, Τσάτουμα Όλγα, Βρυσοπούλου Ζέτα, Πατέλη Κατερίνα, Πλασκασοβίτη Βασιλεία, Ατέσογλου Βένια, Γλυνού Ειρήνη, Σκέμπη Αριστέα, Μαρίνα Λουκία Πλίτση, Παναγιωτοπούλου Άντζελα, Μάστορα Αθηνά Ζιώγα Κωνσταντίνα, Μπεντεβή Νικολέττα, Κασουρίδου Βίκυ, Στασινοπούλου Μυρτώ, Μιλή Μαριαλέττα, Επίσης ξεκίνησαν την περίοδο αλλά σταμάτησαν προσωρινά λόγω μαθητικού φόρτου οι Τριανταφύλου Αναστασία, Κορομπίλη Μαρία, Σιδηροπούλου Πηνελόπη, Κόκκου Τζένη, Αντομαυτύτε Αύρα, Χρανιώτη Δανάη».

Δείτε το βίντεο του καθοριστικού αγώνα με δηλώσεις και πανηγυρισμούς
https://www.youtube.com/watch?v=YS0LTvZSJCI&feature=youtu.be

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Μάιος 2017 21:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Περίπατο στον Άλιμο οι Παγκορασίδες Δ' (3-0) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας