Τελευταία ενημέρωση 23:54, 24 Απρ 2024

«Η συνδιοργάνωση αρχή για σπουδαιότερα πράγματα»

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ πιστός για 18η συνεχόμενη χρονιά στην αθλητική συνάντησή του, που φέτος για πρώτη φορά στα αθλητικά δρώμενα του Περιστερίου, συνδιοργάνωσε με τον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ το τριήμερο 21, 22  και 23 Απριλίου 2017  το «18ο Τρόπαιο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2017» & «46 χρόνια Περιστέρι - ΙΔ' διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης».

Το δελτίο τύπου της περιστεριώτικης ομάδας αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Προχωρήσαμε ένα βήμα παραπάνω, σεβόμενοι τα ιδεώδη του υγιούς αθλητισμού, ενώσαμε τις δυνάμεις μας δύο πολύ καλοί Σύλλογοι και συνδιοργανώσαμε αγώνες από κοινού  και  μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία στο Περιστέρι.    Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι αγώνες αυτοί να αποτελέσουν την αρχή για σπουδαιότερα πράγματα.

Σε αυτούς τους κολυμβητικούς αγώνες του Περιστερίου, μας τίμησαν φέτος με τη συμμετοχή τους 1.250 κολυμβητές και κολυμβήτριες (750 άτομα αγωνιστικά – 500 προαγωνιστικά) όλων των ηλικιών από 9 ετών και πάνω προερχόμενοι από 55 σωματεία της Αττικής,  της Περιφέρειας, της Κύπρου αλλά και της Γερμανίας,  γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τους διοργανωτές 

Μέσα από το πλήθος των αθλητών ξεχώρισαν δεκάδες σημαντικοί κολυμβητές και κολυμβήτριες που ανήκουν στην εθνική ομάδα της ελληνικής κολύμβησης.

 Τους αγώνες μας τίμησαν με την παρουσία τους  η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περιστερίου, με πρώτο τον αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Βασίλη Μπέτση, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη των αγώνων.   Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι όλων των πολιτικών παρατάξεων του Δήμου Περιστερίου, οι οποίοι μας έδωσαν συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούμε και μας παρότρυναν να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ώστε να έχουμε τα παιδιά σε χώρους υγιείς.  

  Κοντά στους μεγάλους, οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Γλαύκου Περιστερίου κατέκτησαν συνολικά 39  μετάλλια, γεγονός που σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω συνθέτουν την εικόνα μιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης.   Οι  εκπρόσωποι των σωματείων που μας  τίμησαν με την παρουσία τους έσπευσαν να συγχαρούν την έμπειρη πλέον οργανωτική επιτροπή, για την ωραία και άρτια διεξαγωγή των αγώνων.  Τα χαμόγελα που ήταν διάσπαρτα στα παιδιά αλλά και η ικανοποίηση που ζωγραφίζονταν στα πρόσωπα των γονιών τους, μας έδωσαν ιδιαίτερη χαρά. Τέλος, μετά το πέρας των αγώνων, βραβεύθηκαν ως οι καλύτεροι αθλητές αυτών,  στην Αγωνιστική οι :  Κριστέλ Βουρνά για την επίδοσή της στα 100μ. πεταλούδα γυναικών και ο Γιάννης Καρπουζλής για την επίδοσή του στα 50 μ. πρόσθιο  ανδρών με χρηματικό έπαθλο.

Με την ευκαιρία να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας  στο Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου, ο οποίος είναι συμπαραστάτης μας στο δύσκολο έργο μας και μας δίνει την δυνατότητα να διοργανώνουμε επιτυχημένους αγώνες και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Α.Π. κα Ξένια Κορόγιαννη και τον Αντιπρόεδρο κο Δημήτρη Χιώτη, οι οποίοι και έδωσαν το «παρών».   Είναι σημαντικό οι Δήμοι – ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο - να προσφέρουν τις εγκαταστάσεις τους προκειμένου να διοργανώνονται τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις, οι οποίες φιλοξενούν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες νέους πολίτες της 

 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις 55 ομάδες και τους 1.250 κολυμβητές, -τριες που ήρθαν στους αγώνες μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, κάνοντας  ιδιαίτερη μνεία σε εκείνους που ήρθαν από την επαρχία αψηφώντας το οικονομικό κόστος.

 Ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε για τους αθλητές του Ν.Ο. ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ από την Κύπρο, οι οποίοι μας τίμησαν για δεύτερη φορά σε αγώνες μας και του SCHWIMM CLUB CHEMNITZ VON 1892 από τη Γερμανία, οι οποίοι και έδωσαν μεγαλύτερο κύρος σε αυτούς τους αγώνες. Τους ευχαριστούμε θερμότατα για τη συμμετοχή τους, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, υγεία και δύναμη σε κάθε τους προσπάθειά και τους περιμένουμε ξανά σε επόμενη διοργάνωσή μας.

 Επίσης, την Κ.Ο.Ε., την Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής και το σύνδεσμο Κριτών - Χρονομετρών, που χωρίς τη συνδρομή τους θα ήταν αδύνατο να τελεσθούν οι αγώνες.  

 Τέλος, ευχαριστούμε τους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου, οι οποίοι όπως κάθε χρόνο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία των αγώνων, τους γονείς - φίλους και των δύο συλλόγων για τη βοήθεια τους στον οργανωτικό τομέα και φυσικά  τους χορηγούς μας που από το υστέρημά τους προσφέρουν στην ομάδα μας τα μέγιστα και μας στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνουμε, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολα για όλους μας οικονομικά εποχές.

 Όλα τα παραπάνω μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για τη συνέχιση αυτών των αγώνων, με στόχο να προσφέρουν τα αγαθά του υγιούς αθλητισμού στα νέα παιδιά  και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το «19ο Τρόπαιο Γλαύκος Περιστερίου – Τσετσέλεια» το 2018!».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Μάιος 2017 23:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρωταθλητής Ελλάδας στους Άνδρες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας