Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βατήρας για μελλοντικές επιτυχίες το τουρνουά στο Λουτράκι!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι πιο ωραίες μάχες είναι αυτές που σε ετοιμάζουν και περιμένεις να κερδίσεις την κατάλληλη ώρα τον πόλεμο. Αυτές που σε γεμίζουν εμπειρίες και σε βοηθούν να ωριμάσεις σωστά.

Σε αυτές τις «μάχες» συμμετείχαν οι μίνι παίδες του Γ.Σ.Π. κατά την διάρκεια του τριήμερου τουρνουά “Splash” στο Λουτράκι από 28/4 έως και 1/5 . Έκαναν περισσότερες νίκες από ότι πέρυσι , πράγμα που δείχνει ότι υπάρχει πρόοδος στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και σαν σύνολο,  τόσο εντός πισίνας όσο και έξω-αγωνιστικά, είχαν για ακόμα μία φορά καταπληκτική συμπεριφορά αποδεικνύοντας ότι στον Γ.Σ.Π. αθλητισμός και παιδεία πάνε μαζί.

Την τελευταία μέρα έπαιζαν για την 5η και 6η θέση με τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν τα κατάφεραν οι μικροί μας και έχασαν με 10-0 αλλά κέρδισαν εμπειρίες που σίγουρα θα τις εκμεταλλευτούν για την πορεία της ομάδας. Τα παιδιά αυτά πέρυσι είχαν τερματίσει στο ίδιο τουρνουά σχεδόν τελευταία. Φέτος έφθασαν στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και έφυγαν από το Λουτράκι με την υπόσχεση ότι του χρόνου θα πάνε ακόμα πιο ψηλά.

Σημαντική στήριξη από τον κόσμο του Περιστερίου και σε αυτό το ηλικιακό τμήμα, όπου δεκάδες Περιστεριώτες βρέθηκαν στις κερκίδες για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιδιών της πόλης μας!

Για ακόμα μία φορά ο «8ος παίκτης» του Περιστερίου έκανε την αισθητή διαφορά! Ήταν ο πιο ισχυρός από όλους όσους συμμετείχαν ! Αυτό αποτελεί τρανή απόδειξη του διαφορετικού DNA των ανθρώπων της πόλης μας, των ανθρώπων της υδατοσφαίρισής μας.

Ευχαριστημένος έφυγε από το τουρνουά και ο προπονητής των Μίνι Παίδων , Μπάμπης Κλεωνάκος, ο οποίος μέχρι την επόμενη φάση του πρωταθλήματος των νεαρών του, έχει τον χρόνο να κάνει κάποιες βελτιώσεις. Περήφανοι προφαγώς για τα Περιστεριωτόπουλά μας!