Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιμένει τον 8ο παίκτη αύριο με Νηρέα!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μία μέρα μας χωρίζει από τον αγώνα του Γ.Σ.Π. με τον Νηρέα Χαλανδρίου και το Περιστέρι δείχνει πανέτοιμο για να υποδεχθεί στην Χωράφα τον αντίπαλο από τα Βόρεια Προάστικα(21.30).

Όλοι οι παίκτες του Αρσένη Μαρούλη έδωσαν το παρών στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την 1η Μαΐου και δείχνουν ότι θα παλέψουν τα 3 επόμενα παιχνίδια μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Ίσως σε αυτούς τους αγώνες ο 8ος παίκτης – ο πιο σημαντικός σύμφωνα με τους εφόρους του τμήματος – να είναι και αυτός που θα πάρει τελικά τις νίκες. Για αυτό το τμήμα καλεί όλους τους Περιστεριώτες να σταθούν, περισσότερο από ποτέ, δίπλα στην ομαδα  στις τελευταίες τρεις αυτές αγωνιστικές.

Ο αγώνας θα γίνει αύριο Τετάρτη 3/5 και ώρα 21:30  στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου. Σε πρόσφατη ανάρτηση των εφόρων στα social media διαβάσαμε : «Φρόντισε να είσαι τόσο καλός σε αυτό που κάνεις ώστε να μην σε ξεχάσει ποτέ κανείς...!»

Μέχρι σήμερα ο δικός 8ος παίκτης ήταν ο καλύτερος της Α2 και αύριο Τετάρτη θα αποδείξει ότι συνεχίζει να είναι.

Να τονίσουμε ότι το τμήμα ανακοίνωσε ότι είναι υποχρεωτική η παρουσία όλων των προπονητών και όλων των αθλητών των Ακαδημιών της ανδρικής υδατοσφαίρισης στον αγώνα !