Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελευταίες «πινελιές» πριν το πρωτάθλημα το Εφηβικό!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι έφηβοι του Βασίλη Καμάρη έδωσαν σήμερα ένα φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ενόψει της Β'  Φάσης του πρωταθλήματός  τους, με αντίπαλο την Ηλιούπολη. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χωράφας.

Να θυμίσουμε ότι το Περιστέρι είναι μία σχετικά φρέσκια εφηβική ομάδα αποτελούμενη κατά 50% από έφηβους και 50% από παίδες! Όμως αυτά τα παιδιά έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι το πάθος και η ψυχή μπορεί να μειώσει την διαφορά ηλικίας. Δυνατές κόντρες , άμυνες και πρεσαρίσματα και από τις δύο πλευρές , ενώ οι παρατηρήσεις του Βασίλη Καμάρη ήταν χαρακτηριστικές και στοχευμένες σε κάθε φάση του αγώνα. Η 2η Φάση του πρωταθλήματος ξεκινά την Παρασκευή 5/5 και δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις! Ικανοποιημένος δήλωσε ο coach μετά την λήξη του αγώνα και έδωσε ραντεβού με τους αθλητές του για την Δευτέρα 1η Μαίου για προπόνηση ενώ την Τρίτη 2 Μαίου το εφηβικό «πάει» ΟΑΚΑ και παίζει φιλικό με το εφηβικό του Παναθηναϊκού.

Το Peristerisports θα παρακολουθεί από κοντά και θα σας ενημερώνει για τους αγώνες προετοιμασίας όλων των τμημάτων της ανδρικής υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. !