Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνημα με 19-6 σε δύο ματς οι Μίνι Παίδες στο Λουτράκι!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο Λουτράκι βρίσκονται οι Μίνι Παίδες του Γ.Σ.Π. και μαζί με τον προπονητή τους Μπάμπη Κλεωνάκο , έχουν ριχθεί στην μάχη για ένα καλό πλασάρισμα στο Τουρνουά Splash!

Την Παρασκευή 28/4 έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πάτρας 2 (ΝΟΠ2) όπου επικράτησαν με σκορ 6-3 ενώ το Σάββατο 29/4 το μεσημέρι κατάφεραν ακόμα μία νίκη , με αντίπαλο αυτή την φορά τον Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ 13 - 3!

Στο Λουτράκι – όπως συμβαίνει σε κάθε αγώνα του Γ.Σ.Π. – βρίσκεται πλήθος Περιστεριωτών για να υποστηρίξει την προσπάθεια των παιδιών. Για ακόμα μία φορά , η υδατοσφαίριση του Περιστερίου αποδεικνύει ότι «οι καλύτερες ομάδες γίνονται από τις καλύτερες παρέες» και δεν αφήνει ούτε τις Ακαδημίες χωρίς υποστήριξη στην κερκίδα.

 Στο Λουτράκι βρέθηκαν μαζί με τα παιδιά και τους γονείς τους και οι έφοροι του ανδρικού Μπάμπης Παπασπηλίου και Γιάννης Φέγγος .

 Τα γκολ για το Περιστέρι σημείωσαν :

ΓΣΠ – ΝΟΠ2 (6-3): Παπασωτηρίου (2) , Παρασίδης (1) , Χατζηαναστασίου (1) , Λίτινας (1), Μαστρογιαννάκος Ν. (1)

ΓΣΠ – ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ (13-3) : Λίτινας (3), Κατζιλιέτρης (3) , Κυριαζής (2), Μπορδόκας (1), Μαστρογιαννάκος Ν. (1), Ντουμάζιος (1), Παλαμάρης (1) , Γαβριήλ (1).