Τελευταία ενημέρωση 21:04, 16 Απρ 2024

Εργοτέλης: Ο Ιερόθεος το ομορφότερο ποδόσφαιρο!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Άγιο Ιερόθεο με την υποσημείωση ότι «έπαιξε το ομορφότερο ποδόσφαιρο στον όμιλο μας» είπε η διοίκηση του Εργοτέλη για τη φιλοξενία στο ματς της περασμένης Κυριακής. Η ανακοίνωση της κρητικής ομάδα που αφήνει της και υποννοούμενα αναφέρει αναφέρει τα εξής:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνεται την "υποχρέωση" να ευχαριστήσει θερμά τον Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους) για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας κατά τον προχτεσινό μεταξύ μας αγώνα.

 Για τον Άγιο Ιερόθεο τα είπαμε και μετά τον αγώνα του 1ου γύρου. Πρόκειται για ένα «νοικοκυρεμένο» σωματείο, μια όμορφη «παρέα», μια δεμένη «οικογένεια», μια εξαιρετική ομάδα που απαλλαγμένη από το άγχος έπαιξε το ομορφότερο ποδόσφαιρο στον όμιλο μας. Είμαστε τυχεροί που τους πετύχαμε όχι μόνο βαθμολογικά αδιάφορους αλλά κυρίως αγχωμένους από διάφορες «πιέσεις» και «κίνητρα»... Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και είμαστε σίγουροι ότι θα απασχολήσουν θετικά την ποδοσφαιρική Ελλάδα στα επόμενα χρόνια. 

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον διοικητή του Β' Α.Τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Βασίλη Τζομάκα, καθώς και όλη την αστυνομική δύναμη του προχτεσινού αγώνα, για την άριστη αστυνόμευση. Μας έκαναν να νιώσουμε άνετα και ασφαλείς, σε αντίθεση με τα ανησυχητικά «μηνύματα» που λαμβάναμε όλη την περασμένη εβδομάδα...

Όσο για εμάς, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ! Έμειναν 4 βήματα...

ΥΓ. Ό,τι κι αν κάνετε...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χωρίς τον Δάρρα στη Ραφήνα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας