Τελευταία ενημέρωση 14:34, 24 Απρ 2024

«Κλειδώνει» του Πίντο μέχρι την Τετάρτη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα οριστικοποιηθεί κι επίσημα η παραμονή του Ρικάρντο Σα Πίντο στο τιμόνι του Ατρόμητου και για τη νέα περίοδο.

Από τη στιγμή που η διοίκηση έχει αποφασίσει να του δώσει την ευκαιρία να χτίσει από την αρχή τον Ατρόμητο του 2018 και με δεδομένη τη βούληση του Πορτογάλου τεχνικού να παραμείνει γιατί είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίες η συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές θα έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα.

Από το πρώτο κιόλας ραντεβού που έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη οι πληροφορίες που «βγήκαν» έκαναν λόγο για πλήρη ταύτιση απόψεων για την επόμενη μέρα της ομάδας, σύμφωνα με την οποία θα υπάρχει ριζική ανανέωση τόσο στο ρόστερ, όσο και στο οργανόγραμμα του συλλόγου, με τον ίδιο τον Πορτογάλο να συμφωνεί ότι χρειάζεται κάτι... φρέσκο για το μέλλον.

Τα πολλά συμβόλαια που ολοκληρώνονται δεν αφήνουν ούτως ή άλλως περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Στον Ρικάρντο Σα Πίντο παρουσιάστηκαν και τα δεδομένα του μπάτζετ της νέας σεζόν (όχι επακριβώς, αφού ακόμα δεν έχει συμφωνηθεί η αναδιανομή των εσόδων στη Super League), στοιχείο στο οποίο επίσης συμφώνησε και ο τεχνικός των «κυανολεύκων».

Στο οικονομικό δεν υπήρξε ακόμα καμία συζήτηση, αλλά θεωρείται και από τις δύο πλευρές πολύ δύσκολο να μην υπάρξει συμφωνία σε αυτό το λεπτό ζήτημα, αφού και η διοίκηση και ο προπονητής γνωρίζουν τα δεδομένα της εποχής και επιπλέον από την πρώτη κιόλας θητεία του Πίντο γνωρίζονται πολύ καλά.

Στο στόχαστρο βέλγικης ομάδας φέρεται εξάλλου να βρίσκεται ο Μάρτιν Τόνσο. Πατήστε εδώ http://www.peristerisports.gr/index.php/podosfairo/atromitos/item/11828-protasi-se-tonso-i-malin

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Απρίλιος 2017 18:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ατομικό πρόγραμμα ο Κιβρακίδης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας