Τελευταία ενημέρωση 02:55, 04 Αυγ 2020
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την στήριξη του στο σύλλογο «Φλόγα» και στην τιτάνια προσπάθεια παιδιών, εθελοντών και γονέων για να κερδίσουν τη «μάχη της ζωής» έδειξε για μια ακόμη φορά ο Ατρόμητος που επισκέπτεται πάντα στις γιορτές τον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

To δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Κάθε επίσκεψη μας στη «Φλόγα» είναι μια εμπειρία ζωής!. Διδαχή! Θαυμασμός για το σημαντικό έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Κάθε φορά επίσης η ικανοποίηση διαχέεται μέσα μας όταν η πρόεδρος της  «Φλόγας» κ. Μαρία Τρυφωνίδη μας λέει ότι παρά τις τρομερές δυσκολίες το συντριπτικό ποσοστό των παιδιών είναι ιάσιμο.

Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές μας Εδουάρδο Μπρίτο, Γιάννης Κοντοές και Γιώργος Ζησόπουλος βρέθηκαν στη «Φλόγα» για να προσφέρουν εκ μέρους όλης της «οικογένειας» του Ατρόμητου τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που είναι απαραίτητα για την καθημερινότητα των παιδιών και των γονέων που φιλοξενούνται στους ξενώνες του συλλόγου.

Κυρίως όμως για να «μεταφέρουν» τις ευχές της ομάδας μας για Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και επιστροφή όλων των παιδιών όσο το δυνατόν πιο σύντομα στα σπίτια έχοντας νικήσει στην πιο τρυφερή ηλικία τους τη μεγάλη «μάχη»!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 20:41
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας