Τελευταία ενημέρωση 13:03, 18 Απρ 2024

Κούστας:«Βελτίωση στη διαχείριση του αγώνα»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενθουσιασμός επικρατεί στο στρρατόπεδο του Άγιου Ιερόθεου για τη νίκη στην Κηφισιά ποθυ εδραίωσε την ομάδα στην 3η θέση της βαθμολογία πίσω από Εργοτέλη και Ιωνικό.

Ο προπονητής Νίκος Κούστας εμφανώς ικανοποιμένος αλλά έχοντας εντοπίσει και που η ομάδα του χρίζει βελτίωσης δήλωσε στο peristerisports τα εξής: «Ήταν ένας πολύ κομβικός αγώνας γιατί θα όριζε τη δική μας συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίχτες μου, σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, εκτός από ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, δηλαδή στη διαχείριση ενός αγώνα όταν είμαστε μπροστά στο σκορ και τον τρόπο άμυνας σε εκείνο το σημείο».

Και ο Κουστας κατέληξε:«Δυστυχώς είχαμε ακόμα έναν τραυματισμό, του Καφαλίδη και θέλω να ευχηθώ περαστικά όπως  στον Δάρα που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού αλλά και στα παιδιά που απουσιάζουν αρκετό καιρό. Το ευχάριστο είναι πως η ομάδα έχει 23 παίχτες έτοιμους κάθε Κυριακή να αγωνιστούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γεμίζει μπαταρίες εν όψει Εργοτέλη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας