Τελευταία ενημέρωση 21:16, 06 Ιουν 2020

Τα «πουλέν» Βεργέτης και Αυγερινός στο δρόμο μας!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε κάνει αναφορά στο ρόλο του διαιτητή Δημήτρη Βεργέτη από την Αρκαδία ο οποίος κάθε φορά που ομάδες Υποδομών του Ατρόμητου πηγαίνουν στην Τρίπολη για να παίξουν με τον Αστέρα κυριολεκτικά τις «σφάζει στο γόνατο».

Ο Βεργέτης κατά κακή μας τύχη ορίστηκε αύριο Β' βοηθός διαιτητής στον αγώνα με τη Λάρισα πετυχαίνοντας το εξής αμίμητο: Να βγάλει ανακοίνωση η Λάρισα γιατί στο παρελθόν και αυτή έχει υποστεί τα ίδια σε παιχνίδι της Κ20 στη Τρίπολη.

Σύμπτωση επαναλαμβανομένη παύει φυσικά να αποτελεί σύμπρωση για το «πουλέν» όπως λέγεται  του προέδρου του Αστέρα και πρωην διεθνή διαιτητή Γιώργου Μποροβήλου που σφυρίζει στο πρωτάθλημα Υποδομών της Σούπερ Λίγκας τα παιχνίδια της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Ας ελπίσουμε ότι το «πουλέν του Μποροβήλου» δεν θα γίνει αύριο ούτε Κουρέντας, ούτε Μπετσόγλου. Να παίξει 50-50% και να κάνει σωστά τη δουλειά του κάτι που δεν καμία περίπτωση δεν κάνει όταν σφυρίζει τους αγώνες του Αστέρα.

Το ίδιο κάνει βέβαια σε επίπεδο Υποδομών και ένα άλλο «πουλέν»  εξ Αρκαδίας ο Αυγερινός ο οποίος θα διευθύνει τρόπος του λέγειν τον αγώνα του Ατρόμητου Κ17 στην Τρίπολη εναντίον του Αστέρα. Είτε σφυρίξει αυτός, είτε ο Μπάκος ή ο Μποροβήλος το ίδιο πράγμα είναι. Ο Αστέρας θέλει πάση θυσία τη νίκη γιατί «κυνηγάει» την προνομιούχο διάδα και ο Αυγερινός ορίστηκε προφανώς για να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα όταν χρειαστεί. Εδώ είμαστε και εδώ είστε!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Απρίλιος 2017 18:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κ20 δίκαια την ΑΕΛ 1-0 »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Κράτησε τον Ασφή!

Κράτησε τον Ασφή!

06 Ιουν 2020 Ηρακλής

Ανανέωσε (και) ο Σάσσαλος!

Ανανέωσε (και) ο Σάσσαλος!

06 Ιουν 2020 Άγιος Ιερόθεος

Λύση συνεργασίας με Καλαμπόκη

Λύση συνεργασίας με Καλαμπόκη

06 Ιουν 2020 ΓΣ Περιστερίου

Εντός 15 ημερών με Ξάνθη

Εντός 15 ημερών με Ξάνθη

06 Ιουν 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Τρεις έμειναν - ένας έφυγε

Τρεις έμειναν - ένας έφυγε

06 Ιουν 2020 Άγιος Ιερόθεος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας