Τελευταία ενημέρωση 11:55, 20 Απρ 2024

Πρώτη φορά τόσος κόσμος σε ματς Κ15!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Περισσότεροι από 700 θεατές, μικροί και μεγάλοι, βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Ήφαιστου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κ15 του Ατρόμητου με αντίπαλο την αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

Πρέπει να είναι ίσως η πρώτη φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος Κ15 που τόσος κόσμος βρέθηκε για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι. Ανάμεσα στους θεατές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός με τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο.

Ο ενθουσιασμός έσφυζε από την παρουσία των παιδιών της Ακαδημίας του Ατρόμητου που ετοίμασαν ωραία υποδοχή στους παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν ενώ κοντά στην Κ15 βρέθηκαν και φίλαθλοι του οργανωμένοι συνδέσμου Fentagin. Δυστυχώς η προκλητική στάση ενός -δύο φιλάθλων/γονέων του Ολυμπιακού που κορυφώθηκαν μετά το γκολ της ισοφάρισης έφεραν δικαιολογημένα ένταση και εκνευρισμό στην κερκίδα. Ένας εξ αυτών είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του οποίου ο γιος παίζει στον Ολυμπιακό.

Η πιο ωραία στιγμή πάντως ήταν στο τέλος του αγώνα όταν όλοι οι παίκτες της Κ15 κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα για να χαιρετήσουν τους φιλάθλους και φθάνοντας εκεί φώναξαν «Ατρόμητος» μαζί με τους οργανωμένους.

Αυτό ίσως να είναι και το μεγαλύτερο κέρδος γιατί περισσότερη σημασία από μια νίκη έχει οι παίκτες που φοράνε την φανέλα του Ατρόμητου, σε οποιαδήποτε ηλικία, να πορωθούν με την ιδέα και στο έμβλημα της ομάδας.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Απρίλιος 2017 19:42
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα γκρέμισε όλα στο τέλος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας