Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα «ναι» Σπανού για Πίντο, Λημνιό, Κατράνη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συνέντευξη που «έβγαλε» ειδήσεις παραχώρησε ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός στο sdna.gr και στον δημοσιογράφο Μάκη Σταθάτο. Μιλώντας για τις περιπτώσεις των Λημνιού Κατράνη παραδέχθηκε ότι ο Ατρόμητος περιμένει προτάσεις και είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση και για την περίπτωση παραμονής του Πίντο τόνισε ότι υπάρχει θετικό κλίμα εν όψει της νέας χρονιάς. Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Σπανού:

-Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το ενδιαφέρον κάποιων μεγάλων ελληνικών ομάδων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ) για τους Λημνιό και Κατράνη. Τι ισχύει τελικά;

«Είναι δύο παιδιά που πράγματι παρακολουθούνται από αρκετές ομάδες και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις. Τις επόμενες μέρες περιμένουμε προτάσεις. Δεν θέλουμε να κόψουμε τα όνειρα αυτών των παιδιών αλλά θα κοιτάξουμε και το συμφέρον της ομάδας μας. Εφόσον καλυφθεί ο Ατρόμητος τότε θα έχουμε και εξελίξεις».

-Με το θέμα του Σα Πίντο τι γίνεται; Θα συνεχίσει στον Ατρόμητο;

«Υπάρχει θετική προδιάθεση και από τις δύο πλευρές. Και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά του, αλλά και εκείνος με την συνεργασία μας. Μετά το Πάσχα θα γίνουν οι συναντήσεις».

-Ο Ατρόμητος έχει αποχαιρετήσει οριστικά το στόχο των φετινών πλέι οφ;

«Απομένουν πέντε παιχνίδια, οπότε εμείς θα κυνηγήσουμε το απόλυτο, δηλαδή τους 15 βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά προκειμένου να πάρουμε το μέγιστο. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

-Οι αλλαγές στη Superleague και συγκεκριμένα στα πλέι οφ αλλά και η μείωση των ομάδων σε 14 σας βρίσκει σύμφωνο;

«Αυτές οι αλλαγές έχουν άμεση συνάρτηση με το θέμα της αναδιανομής των τηλεοπτικών εσόδων. Αν δεν βρεθεί μια λύση στο ζήτημα αυτό τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για αλλαγές στα πλέι οφ και μείωση των ομάδων της λίγκας. Αυτά πάνε πακέτο βάσει της αρχικής πρότασης του κ. Χρήστου Πανόπουλου που επεξεργάστηκε στη συνέχεια η Σούπερ Λίγκα. Οπότε αυτό το θέμα παραμένει μετέωρο».

-Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Superleague ο Ολυμπιακός ζήτησε αυστηρό έλεγχο στη μετοχική σύνθεση των ΠΑΕ. Ποια είναι η δική σας θέση σε αυτό το ζήτημα;

«Για το θέμα της μετοχικής σύνθεσης των ΠΑΕ είναι αρμόδια η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτή είναι η αρμόδια Αρχή που πρέπει να ελέγχει την κάθε ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα αν κάποιος έχει συγκεκριμένες πληροφορίες μπορεί να τις καταγγείλει. Υπάρχει θεσμοθετημένη Αρχή για τέτοιου είδους ζητήματα».