Τελευταία ενημέρωση 14:56, 25 Απρ 2024

Στην ΕΠΟ για τα χειρουργεία» ο Σπανός!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην ΕΠΟ για να κάνει τα δικαιολογημένα παράπονα του Ατρόμητου για τη διαιτησία που τον «σφάζει» όπου βρει βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο Δρόσο και τον αναπληρωτή  πρόεδρο Μπάρτζη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στους οποίους έκανε επίσης παράπονα για τους Τριτσώνη - Κουκουλάκη που είχαν υποσχεθεί το 50-50% αλλά δεν το έπραξαν ποτέ.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ κ. Ιωάννη Δρόσο και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Νικόλαο Μπάρτζη.

Σε εγκάρδιο κλίμα τους γνωστοποίησε τα παράπονα της ομάδας μας από τη διαιτησία συνολικά για όλη τη φετινή σεζόν καθώς και ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις των Υπεύθυνων της ΚΕΔ/ΕΠΟ κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί τους για τη διασφάλιση της ισονομίας και του «50-50%» που αποτελεί απαρέγκλιτη αρχή μας.

Στον πρόεδρο του Ατρόμητου διεμηνύθη ότι Υπεύθυνος για τα θέματα της Ελληνικής Διαιτησίας είναι ο επιτετραμμένος της FIFA για την Ελλάδα κ. Κώστας Κουτσοκούμνης και ως εκ τούτου θα του γνωστοποιήσουν άμεσα τα παράπονα μας.

Επιπλέον δόθηκε η δέσμευση από την πλευρά της ΕΠΟ ότι θα οριστεί ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον Κύπριο αξιωματούχο μόλις προγραμματίσει να επισκεφθεί πάλι την Ελλάδα»..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Υπέρ της μείωσης των ομάδων ο Ατρόμητος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας