Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O «δικός τους ο δρόμος» έχει μόνο μια λέξη: Περιστέρι

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Το μήνυμα ότι δύο δρόμοι που ξεκίνησαν να είναι  διαφορετικοί αλλά στην πορεία τέμνονται και ακολουθούν μια κοινή πορεία με μοναδικό και χωρίς ιδιοτέλεια όφελος την πρόοδο των ομάδων της πόλης απορρέει  από τον διαδικτυακό διάλογο που είχαν ο ιδρυτής του τμήματος water Polo του ΓΣΠ  και φίλαθλος του Ατρόμητου Άκης Λιγνός με τον νυν γενικό έφορο της υδατοσφαίρισης Γιάννη Φέγγο.

Η ανάρτηση του Άκη Λιγνού είναι η εξής:

 Μεγαλώσαμε σε μία γειτονιά διαφορετική από τις άλλες, με δυσκολίες αλλά και με περηφάνια.. Και διαλέξαμε να υποστηρίξουμε αυτή την γειτονιά μέσα από τις δικές της ομάδες με δυσκολίες αλλά και με περηφάνια.. Δεν μας ένοιαξε ποτέ η κατηγορία που αγωνίζεται η ομάδα μας.. Πηγαίναμε στο γήπεδο με δυσκολίες αλλά και με περηφάνια.. είτε στην Δ’ εθνική και τα ξερά είτε στο ΟΥΕΦΑ στο ποδόσφαιρο, είτε στην ευρωλίγκα είτε στα κλουβιά της β εθνικής στο μπάσκετ.. Για εμάς το γήπεδο είναι η οικογένεια, η παρέα, οι φίλοι.. Αυτοί που κάναμε εκεί και τους έχουμε παντού.. Δεν περιμένουμε να βρούμε παρέα για να πάμε.. Γιατί απλά η παρέα μας είναι εκεί... Οι φίλοι μας που μεγαλώσαμε μαζί.. Δίπλα δίπλα στην τσιμεντένια κερκίδα, δίπλα δίπλα σε ένα παλιό πούλμαν που μπορεί να αργούσε αλλά έφτανε με δυσκολία αλλά και περηφάνια για να μας αφήσει σε ένα πεταλάκι να φωνάζουμε για την γειτονιά μας, την οικογένεια μας.. Δεν περιμέναμε ποτέ ούτε την μόδα, ούτε τους διάσημους να έρθουν..Αυτά είναι για άλλους... Δεν περιμέναμε την διάκριση για να μαζευτούμε.. Περιμέναμε την δυσκολία και πηγαίναμε με περηφάνια ... Για αυτό είμαστε διαφορετικοί.. Για αυτό θα συνεχίσουμε να είμαστε διαφορετικοί... ΜΙΑ ΖΩΗ FENTAGIN...».

 Ακολούθησε η ανάρτηση του Γιάννη Φέγγου που έγραψε τα εξής:

 «Δανειζόμαστε τα λόγια του φίλου μας Άκη Λιγνού! Δεν ζήσαμε - οι περισσότεροι από εμάς - τον Ατρόμητο και τον Γ.Σ.Π. όπως ο Άκης και τα υπόλοιπα παιδιά! Δεν μάθαμε έτσι ... δεν μας τράβηξε κανείς ... δεν γνωρίζαμε ... διάφοροι λόγοι δεν μας έκαναν οπαδούς στα χρόνια που πέρασαν.
Ήρθε όμως η ώρα της σύγκλισης των διαδρομών μας, η ώρα που όλος ο Σύλλογος ενώνεται και οι εμπειρίες όλων μας γίνονται γνώση ! Σημαντική για να οδηγήσουν τον Γ.Σ.Π. στο σύνολό του στην επόμενη μέρα... Σε αυτή που θα τον έχει πρωταγωνιστή σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Το ζήσαμε και στα Χανιά ... Οικογένειες να φωνάζουν για την πόλη μας...στο Περιστέρι οι αποστάσεις μεταξύ μας είναι επί της ουσίας μηδενικές! Και ας μην γνωριζόμαστε καθόλου... και ας μας χωρίζουν χιλιόμετρα δρόμων και ναυτικά μίλια θάλασσας!
Το φωνάζουν τα παιδιά στις κερκίδες και το καταλαβαίνουμε εμείς τώρα που μεγαλώσαμε. "Για τον Σύλλογο , για το Περιστέρι , για την Γειτονιά μας" ... γιατί στο τέλος όλα καταλήγουν εκεί!
Στην δική μας ρομαντική προσπάθεια όλα αυτά ταιριάζουν! Τα υιοθετούμε και τα βάζουμε όπλα στην φαρέτρα μας. "Όπως παλιά ..." Αυτό ήταν που έκανε δυνατή την πόλη και τον Πρεσβευτή. Το μεράκι , η αγάπη , το όραμα , η πίστη , οι φιλίες , οι παρέες. Την συνταγή την ξέρουμε και ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε τον γίγαντα!
Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και πλέον οι επιτυχίες είναι μονόδρομος.

Πάμε να μεγαλώσουμε αυτή την παρέα του Γ.Σ.Π».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 18:00