Τελευταία ενημέρωση 13:21, 19 Απρ 2024

Κούστας: «Πρόκληση και τιμή ο Ιερόθεος»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άγιου Ιερόθεου για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανθηραϊκο υπό την επίβλεψη του Νίκου Κούστα και του συνεργάτη του Δημήτρη Βαφειάδη.

Ο 33χρονος προπονητής που «έκλεψε» την προτίμηση των παραγόντων του «Άγιου» όταν χρειάστηκαν να ξεκινήσουν την «εξερεύνηση» για τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου μιλώντας στο peristerisports τόνισε τα εξής:

«Για εμένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία και μια μεγάλη πρόκληση να εργαστώ για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου για την τιμή και εμπιστοσύνη που μου δείχνει αλλά και τη διοίκηση της προηγούμενης ομάδας της Κύπρου Κορυδαλλού για την κατανόηση που έδειξε στο θέμα μου.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό το βήμα που κάνω και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της διοίκησης για την επιλογή της. Ο Άγιος Ιερόθεος είναι μια έτοιμη ομάδα στην οποία έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από τους προηγούμενους προπονητές κυρίους Χατζηαλέξη και Σταυρακόπουλο».

Και ο Νίκος Κούστας κατέληξε λέγοντας τα εξής:« Έχουν μείνει πλέον εφτά παιχνίδια για να λήξει το πρωτάθλημα και αυτό που πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε είναι να την πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Γνώριζα την ομάδα πριν έρθω, έχει πολύ καλό υλικό και βάσει της οργάνωσης που υπάρχει πρέπει να κοιτάζει όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι μια ομάδα που έχει «μεγαλώσει» αν και νεοφώτιστη και έχει πολύ κλίμα με καλές προσωπικότητες μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 08:34
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έκανε καλό η διακοπή εν όψει Πανθηραϊκού »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας