Τελευταία ενημέρωση 15:58, 25 Απρ 2024

Σταυρακόπουλος:«Ο Ιερόθεος έχει λαμπρό μέλλον»

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο πρώην προπονητής του Άγιου Ιερόθεου Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, μίλησε στο liganews.gr για τον λόγο της παραίτησής του, αλλά και για το μέλλον της πρώην ομάδας του. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Άγιο», τη διοίκηση και έδειξε ότι ξέρει να εκτιμάει τις ομάδες που τον εμπιστεύονται.


Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος ανέλαβε την ομάδα του Περιστερίου μετά την αποχώρηση του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και την οδήγησε στις πρώτες θέσεις του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Άγιος Ιερόθεος είναι η έκπληξη του ομίλου, όπως έκπληξη ήταν και η παραίτηση του.

Τι ήταν αυτό που σας οδήγησε στην παραίτηση;

«Υπήρξε μία διαφωνία με τη διοίκηση, που προέκυψε διαφορά φιλοσοφίας κ αυτό οδήγησε στη παραίτηση μου».

Μετά από νίκη δεν είναι λίγο περίεργο να έρθει μία παραίτηση;

«Έχετε απόλυτα δίκιο, μετά από μία κομβική και σημαντική νίκη μέσα στα Ζωνιανά, που μας έφερε περισσότερο από ποτέ πιο κοντά στο στόχο μας, να έρθει απροσδόκητα η παραίτηση αλλά συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό».

Θα ήταν πιστεύετε καλύτερη λύση για την ομάδα να μείνετε μέχρι το τέλος της σεζόν;

«Σίγουρα γιατί θα υπήρχε η δυνατότητα να ολοκληρωθεί η φετινή μεγάλη πετυχημένη προσπάθεια, στην οποία σημαντικό μερίδιο έχει και ο προκάτοχος μου στο πάγκο ο κ. Χατζηαλέξης».

Ποια ήταν η καλύτερη σας στιγμή στον πάγκο του Άγιου Ιερόθεου;

«Πιστεύω η πιο σπουδαία και η πιο σημαντική για την ιστορία του συλλόγου ήταν αυτή μέσα στο Παγκρήτιο απέναντι στον αήττητο φετινό Εργοτέλη στην έδρα του. Τέτοιες νίκες μεγαλώνουν τον Άγιο Ιερόθεο και τον κάνουν γνωστό σε όλη την Ελλάδα».

Ποια πιστεύετε θα είναι η πορεία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν;

«Είμαι βέβαιος πως ο Άγιος Ιεροθεος έχει αποκτήσει πλέον μέταλλο νικητή και νοοτροπία μεγάλης ομάδας και θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον μεγάλο της στόχο και όνειρο».

Ποιο είναι το μέλλον της ομάδας τα επόμενα χρόνια έτσι όπως ζήσατε τα πράγματα από κοντά;

«Η ομάδα έχει σημαντικό παρελθόν, σπουδαίο παρόν και όλες τις προϋποθέσεις για να έχει λαμπρό μέλλον. Γίνεται μεθοδική δουλειά στις υποδομές, ετοιμάζει το δικό της γήπεδο για τη νέα χρονιά, έχει σοβαρή, φερέγγυα και φιλόδοξη διοίκηση. Αυτοί είναι σημαντικοί παράμετροι για να μπορέσει μία ομάδα να βάλει τη δική της ξεχωριστή σφραγίδα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα».

Ποιοι είναι οι δικοί σας στόχοι για τον μέλλον σας και αν έχετε βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρα σας;

«Στόχος μου είναι να εξελίσσομαι συνεχώς, να παράγω σύγχρονο και εποικοδομητικό προπονητικό έργο, να χαίρομαι και να απολαμβάνω το παιχνίδι. Όσο για τον επόμενο μου σταθμό, δεν έχω συζητήσει ακόμη κάτι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πρόγραμμα των ομάδων μας στην ΕΠΣΑ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας