Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πότε ρε παιδιά θα γίνουμε καλά? Ποτέ!!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ρε παιδιά?. Γι’ αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας από τούτο εδώ το site? Πότε επιτέλους σε αυτή την πόλη πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε ΜΟΝΟ περιστεριώτικα? Πότε θα σταματήσουμε να βγάζουμε η μια ομάδα τα μάτια της άλλης? Πότε ρε παιδιά θα γίνουμε καλά?. Απάντηση? Ποτέ!

Ένας από αυτούς που βγήκαν «έξω από τα ρούχα» τους μόλις έμαθαν καλά το παρασκήνιο της υπόθεσης Ζώγκου ήμουν και εγώ. Δεν μου χωράει ο νους ότι τώρα που πάμε να κάνουμε κάτι καλό ήρθε ο Ήφαιστος με την unfer συμπεριφορά του και τα γκρέμισε όλα επειδή η διοίκηση του έχει κουμπαριές με τον Χριστοβασίλη. Τι στο καλό τι κάναμε τις συγκεντρώσεις φιλίας για να δίνουμε τους παίκτες μας στα Γιάννινα και όπου αλλού;

Προσωπικά πάνω από το Περιστέρι, τον Ατρόμητο, τον Άγιο Ιερόθεο, τον Ήφαιστο, τον ΑΟ Περιστερίου, τον ΓΣΠ δεν βάζω κανέναν! Στον Ήφαιστο πάνω από τον Ατρόμητο έβαλαν τον ΠΑΣ Γιάννινα! Είναι ξεκάθαρο. Και δεν με ενδιαφέρει διόλου αν τον παίκτη αυτόν ο Ατρόμητος τον ήθελε ή δεν τον ήθελε. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα, αλλού είναι!. Το λέω αυτό γιατί ο Ήφαιστος «πατάει» πάνω σε αυτό. Αυτό είναι όμως το δέντρο και όχι το δάσος!

Ας το πάρουμε όμως το πράγμα από την ανάποδη και ας δεχθούμε παιδιά του Ήφαιστου ότι ο Ζώγκος και ο κάθε Ζώγκος είναι δικός σας, καταδικός σας. Έρχεται λοιπόν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο κάθε ΠΑΣ Γιάννινα, και σας ζητάει έναν παίκτη.

Το περιστεριώτικο σωματείο ξέρετε τι κάνει σε αυτή την περίπτωση; Το περιστεριώτικο σωματείο που θέλει την πρόοδο της πόλης και της μεγάλης ομάδας της που εν προκειμένω είναι ο Ατρόμητος; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένα να σηκώσει το κινητό και να πάρει τηλέφωνο τον Ατρόμητο. «Ατρόμητε» να του πει «μου ζήτησε τον τάδε παίκτη η τάδε ομάδα. Εσένα σε ενδιαφέρει; Εγώ Ατρόμητο εσένα ρωτάω πρώτα γιατί ενδεχομένως να σου έχει διαφύγει ο παίκτης. Τον θέλεις;. Δεν τον θέλεις; Ωραία θα τον δώσω εκεί». Απλά πράγματα με ένα τηλέφωνο.

Το ωραίο(sic) είναι ότι και ο Άρης Πετρούπολης είχε πάρει τον Ζώγκο πάλι χωρίς χαρτιά από τον Ατρόμητο, ομάδα από διπλανή πόλη και τον επέστρεψε. Αν έχετε αντίρρηση ρωτήστε το Χατζήπαππα του Άρη. Αυτός γιατί δεν τον κράτησε και να πει ότι είναι δικός του; Το θέμα μας είναι ηθικό επαναλαμβάνω.

Αυτή είναι λοιπόν η λογική σειρά των πραγμάτων. Και με αφορμή το παλικάρι αυτό θυμήθηκα την συμφωνία που είχαν κάνει οι μεγάλοι για ένα έντιμο πρωτάθλημα  πριν πολλά χρόνια και ο «καπετάνιος» είχε πει τότε: «με το πρώτο πέναλτι όλα τα γκρεμιστούν». Και τώρα τα ίδια κάναμε αλλά στην πόλη μας.

Και προσωπικά επειδή για τον Νίκο τον Δεμίρη και τον Θόδωρο τον Τρανό έχω να λέω τα καλύτερα χωρίς να γνωριζόμαστε πολύ, έπεσα από τα σύννεφα μόλις το έμαθα!. Εσείς ειδικά βρε παιδιά γιατί το αφήσατε να γίνει αυτό; Γιατί δεν το λύσατε εν τη γεννέσι του; Ξέρετε τι έγινε; Χάλασε η σχέση της ομάδας σας με την μεγάλη ομάδα της πόλης. Είναι ωραίο αυτό; Σας αρέσει; Αρέσει σε κανέναν;

Εκεί που λέγαμε να γίνουμε λοιπόν όλοι μια γροθιά, ξανά μανά τα ίδια. Πραγματικά κρίμα!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 21:50