Τελευταία ενημέρωση 08:48, 20 Απρ 2024

«Ας λέγεται Ήφαιστος Ιωαννίνων αλλά όχι Περιστερίου»!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πρόδηλη απογοήτευση έχει προκαλέσει στις τάξεις του Ατρόμητου η συμπεριφορά των παραγόντων του Ήφαιστου που αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ΠΑΣ Γιάννινα τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Ζώγκο τον οποίο μόλις τον περασμένο χρόνο είχαν πάρει από τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που έπρεπε να υπάρχει αλλά τελικά δεν εφαρμόζεται στην πράξη με τα σωματεία της πόλης.

Ο Γενικός Αρχηγός και Υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητος Θανάσης Κασπίρης μιλώντας στο peristerisports ήταν λάβρος για την στάση που τήρησαν οι παράγοντες του Ήφαιστου:

«Το καλοκαίρι αποφασίσαμε να βοηθήσουμε τα περιστεριώτικα σωματεία για να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή και μια καλή συνεργασία. Αποδείχθηκε όμως ότι όλοι θέλουν να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του Ατρόμητου. Μιλήσαμε με τον Ήφαιστο και αποφασίσαμε να του δώσουμε για ένα χρόνο τον Βασίλη Ζώγκο τον οποίο πέρσι είχαμε δώσει στον Άρη Πετρούπολης.

Προς χάρη γειτονίας και φιλίας δεν ζητήσαμε χαρτιά και υποσχετικές κάτι που κάναμε και με τον Άρη Πετρούπολης. Προς τιμής τους οι άνθρωποι του Άρη και ο κύριος Χατζήπαππας τήρησαν την συμφωνία Κυρίων και μας τον γύρισαν την άλλη μέρα. Το ίδιο κάναμε και τώρα με τον Ήφαιστο. Την ομάδα της πόλης μας. Δώσαμε τον παίκτη για ένα χρόνο και με την προϋπόθεση ότι άμα τον ζητήσουμε πίσω τον Ιανουάριο να τον πάρουμε. Το αποτέλεσμα;

Οι Κύριοι του Ήφαιστου τον πούλησαν στον ΠΑΣ Γιάννινα!. Είχαν το ηθικό δικαίωμα να μας ενημερώσουν εμάς πρώτα γιατί είναι δικός μας παίκτης όμως αυτοί τον έκλεψαν και τον έδωσαν στον ΠΑΣ γιατί ο πρόεδρος ή ο αντιπρόεδρος του Ήφαιστου είναι κουμπάρος με τον Χριστοβασίλη των Ιωαννίνων.

Αν θέλει να λέγεται Ήφαιστος Ιωαννίνων ας λέγεται, όχι όμως του Περιστερίου. Η συμπεριφορά του μας ντροπιάζει σαν πόλη. Μια περιστεριώτικη ομάδα που σέβεται και τιμάει την μεγάλη ομάδα της πόλης της οφείλει να την ενημερώνει όταν υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτη της από άλλον  σύλλογο και μετά να αποφασίζει τι θα τον κάνει.

Πόσο μάλλον τώρα που ο Ζώγκος είναι παίκτης του Ατρόμητου αλλά εμείς λόγω της καλής μας αίρεσης δεν ζητήσαμε χαρτιά και υποσχετικές.

Αυτό το έχει ξανακάνει ο Ήφαιστος το 1980 με τον Γεωργάρα και τον Δημητρόπουλο. Αφήνω τη διοίκηση του στην κρίση των περιστεριώτικων  φιλάθλων και θέλω να πω σε αυτούς τους περιστεριώτες που βγαίνουν στο facebook και ….πανηγυρίζουν ότι πρέπει να ντρέπονται.

Ο σκάρτος σε αυτή την περίπτωση είναι λοιπόν ο Ήφαιστος και προσωπικά αυτή η ομάδα έχει τελειώσει για εμένα μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά της διοίκησης της».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 20:38
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Η καλή συνεργασία είναι μονόπλευρη» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας