Τελευταία ενημέρωση 18:49, 19 Απρ 2024

Ένας Δημάκης δεν φέρνει την Άνοιξη!

Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Αθήνας , στο γήπεδο του Άρη Πετρούπολης διεξήχθη το παιχνίδι μεταξύ της Ανθούπολης και του Άρη Πετρούπολης για το τουρνουά της Ένωσης παλαιμάχων της Αθήνας.

Σε πολύ καλό κλίμα, αφού υπήρχε η διάθεση για να παιχτεί ποδόσφαιρο από τους συμμετέχοντες αλλά και την βοήθεια της πολύ καλής διαιτησίας, το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, με την γηπεδούχο ομάδα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του Άρη Πετρούπολης σταματούσαν αρχικά στον , σε εξαιρετική κατάσταση Μπάκα, μέχρι την στιγμή που σε ένα από τα πολλά τετ α τετ νικήθηκε.

Η Ανθούπολη καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, απόρροια της έλλειψης αγώνων για πολλούς παίκτες αλλά και την απουσίας των Καζέρου, Καρίτζη. Ο μοναδικός παίκτης που προσπάθησε να ανεβάσει λίγο την ομάδα με τα τρεξίματα του ήταν ο Δημάκης αλλά, ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη.


Συνέπεια των ανωτέρω , η επίτευξη και δεύτερου γκολ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου από την γηπεδούχο ομάδα, η οποία με ηγέτη τον Αλιμπράντη στο κέντρο απέδιδε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Στην υπέροχη του Άρη Πετρούπολης , η Ανθούπολη είχε να επιδείξει ένα πολύ όμορφο σουτ στο δοκάρι από τον Παπαγιαννόπουλο αλλά και πολλές προσπάθειες που έμεναν ημιτελείς γύρω από την περιοχή της γηπεδούχου ομάδας.


Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με παρόμοιο τρόπο και το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στο τελικό 3-0.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με νίκη σφραγίζει την παραμονή »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας