Τελευταία ενημέρωση 21:27, 19 Απρ 2024

Η επίσκεψη του Άρη Ρεθύμνου στο Περιστέρι

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκπαιδευτική εκδρομή πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 18,19/3 η Ακαδημίας του Άρη Ρεθύμνου  στο Περιστέρι προσκεκλημένη της ΠΑΕ Ατρόμητος στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα τμήμα της Ακαδημίας αποτελούμενοι από 21 παιδιά, συνοδευόμενα από 3 προπονητές( Χατζηδάκης,Ρόκκας,Τσαχακης), από τον πρόεδρο της ομάδας Εμ.Βαρούχα,τον ταμία Σ.Μπαγάκη και το μέλος της διοίκησης Β.Καφετζή και τον γονέα Γ.Κλάδο, γνώρισαν και αγωνίστηκαν από κοντα τόσο το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ατρόμητου όσο και το κεντρικό γήπεδο.

Το Σάββατο το πρωί είχε προγραμματιστεί επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης ενώ το απόγευμα τις ίδιας ημέρας επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο και έπειτα παρακολούθηση του αγώνα SUPER LEAGUE μεταξύ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΕ ΑΕΚ.Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι τα παιδιά της ακαδημίας συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Την επόμενη ημέρα ήταν προγραμματισμένο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων , όπου αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά που ήταν στην αποστολή ,και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις,παρότι έχασαν με σκόρ 4-1. Όλα τα παιδιά έμειναν εντυπωσιασμένα καθώς μπόρεσαν και πήραν μία ιδέα το πώς δουλεύει μία επαγγελματική ομάδα. ΠΑΕ Ατρόμητος και ΑΟ Άρης έδωσαν ραντεβού για το επόμενο ταξίδι στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο ομάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Όλοι πλην των διεθνών »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας