Τελευταία ενημέρωση 10:00, 24 Απρ 2024

Ρεσιτάλ Βαρούχα για τον επόπτη Μπετσόγλου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Kάτι παραπάνω από ρεσιτάλ έδωσε ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας που σχολίασε τα πολλά λάθη των βοηθών, Δημήτρη Τάτση και Ιωάννη Μπέτσογλου, αλλά και η συμπεριφορά του Δημήτρη Θάνου στο ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ στην εκπομπή «KICK Off» του ΣΚΑΪ, που είπε απολαυστικές ατάκες.

Αρχικά, στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 36', από το φάουλ του Μάνταλου και την πρώτη κεφαλιά του Λαμπρόπουλου, ο Κολοβέτσιος είναι ακάλυπτος από την άμυνα του Ατρόμητο, αλλά ο Μπέτσογλου δεν καταλογίζει το οφσάιντ.

Στο 51' επίσης ο ίδιος βοηθός υποδεικνύει τον Λε Ταλέκ σε θέση οφσάιντ σε προσπάθεια επίθεσης του Ατρόμητου, ωστόσο η απόφασή του ήταν λανθασμένη, αφού ο Γάλλος επιθετικός καλυπτόταν από την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 52' ήταν η σειρά του α' βοηθού, Τάτση να υποπέσει σε πολύ μεγάλο λάθος, αφού σε υποσχόμενη επίθεση της ΑΕΚ για γκολ, υπέδειξε τον Μάνταλο σε θέση οφσάιντ, αν και ο αρχηγός της «Ένωσης» καλυπτόταν.

Τέλος, στο στόχαστρο της κριτικής του ήρθε η φάση που δεν καταλογίζεται το γκολ του Λημνιού στο 77', με τον καθηγητή διαιτησίας να δίνει... ρεσιτάλ με τις ατάκες του. Αφού, λοιπόν, στην κριτική του ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ, είπε χαρακτηριστικά ότι ο Μπέτσογλου είχε «τρικυμία στη στεριά». Παράλληλα, ενώ στο τηλεοπτικό πλάνο έδειχνε τις διαμαρτυρίες του Λημνιού, ο καθηγητής διαιτησίας είπε: «Πού πας ρε Λημνιέ να διαμαρτυρηθείς; Κάνε καλύτερα κάνα ευχέλαιο να μη σου τυχαίνουν τέτοιοι».

Μάλιστα, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του διαιτητή Θάνου και τις διαβουλεύσεις του μέχρι και με τον α' βοηθό που δεν είχε σχέση με τη φάση, πρόσθεσε: «Να εδώ τα λένε όλοι μαζί. Τι λένε; Κάνουν σύσκεψη για το τέταρτο μνημόνιο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο άδολος Μπετσόγλου τα έβλεπε μόνο κίτρινα (pics)! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας