Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μπετσόγλου εργαλείο που τα κάνει όλα και συμφέρει!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τελικά μιλάμε για το πολυεργαλείο! Επόπτης Μπετσόγλου από την Κόρινθο το πολυεργαλείο που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Αν νομίζει κανείς ότι το ακυρωθέν γκολ του Λημνιού είναι το μόνο λάθος του κάνει λάθος!. Ο Μπετσόγλου που έτρεξε πρώτα στην σέντρα και όταν συνειδητοποίησε τι του είχαν πει γύρισε πίσω και σήκωσε την σημασία του υποδεικνύοντας οφσάιντ. Το παλικάρι απλά είχε ολοκληρώσει την αποστολή του. Νωρίτερα σε δύο άλλες περιπτώσεις είχε δείξει τις προθέσεις του.

Αρχικά στο 36’ όταν ο Μάνταλος σέντραρε από στημένη φάση και υπήρχαν τέσσερις εκτεθειμένοι παίκτες των φιλοξενούμενων μεταξύ των οποίων και ο Κολοβέτσιος που βρήκε την μπάλα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ωστόσο δεν σήκωσε τη σημαία. Μιλάμε για διπλό οφσάιντ στο ξεκίνημα αλλά και στην κατάληξη που δεν υπέδειξε.

Κατόπιν στο  51’ ανέκοψε τον Λε Ταλέκ με οφσάιντ που δεν υπάρχει φοβούμενος μην περάσει η μπάλα πάνω από αμυντικό της ΑΕΚ και βρεθεί φάτσα από τον Μπάρκα.

Τα τρία αυτά λάθη του Μπετσόγλου μας κάνει φυσικά να πιστεύουμε ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Το παλικάρι ήρθε στο Περιστέρι για να εκτελέσει υπηρεσίες και τις εκτέλεσε. Απλά μαζί εκτέλεσε το ποδόσφαιρο και τον Ατρόμητο!