Τελευταία ενημέρωση 03:45, 19 Ιουλ 2024

Σε κορυφαίο τουρνουά τον Απρίλιο οι Παμπαίδες

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Aκαδημία μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ανακοίνωσε  την συμμετοχή της στο κορυφαίου επιπέδου τουρνουά μπάσκετ "YOUNG TALENTS TOURNAMENT", που διοργανώνει ο Ορφέας Νέου Σκόπου από τις 18 έως τις 21 Απριλίου στις Σέρρες.

Ο ΓΣ Περιστερίου αποδέχτηκε την σχετική πρόσκληση και θα εκπροσωπηθεί από το τμήμα των Παμπαίδων 2003, που θα συναγωνιστεί τους κορυφαίους Συλλόγους της χώρας μας όπως οι PAO BC, ΠΑΟΚ, Άρης, Πανιώνιος και Δούκας.

Έτσι… αποδεικνύεται για άλλη και φορά ότι η Ακαδημία του ΓΣΠ αποτελεί πρότυπο, όχι μόνο για την πόλη μας και τα Δυτικά προάστια, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, συνεχίζοντας την παραγωγική διαδικασία, πολλών δεκαετιών, από την οποία έχουν αναδειχθεί κορυφαίοι αθλητές, αλλά και άνθρωποι.

Ο Γενικός Αρχηγός του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, κ. Γιώργος Παρδακίδης, δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή των νεαρών αθλητών μας σε Πανελλήνια τουρνουά είναι σπουδαία εμπειρία ζωής. Στο τουρνουά "YOUNG TALENTS TOURNAMENT" θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε υψηλό επίπεδο μιας και συμμετέχουν 8 εκ των κορυφαίων ακαδημιών της χώρας μας. Στόχος μας είναι ο σύλλογος να συμμετέχει και να πρωταγωνιστεί σε παρόμοια τουρνουά στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό».

Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας