Τελευταία ενημέρωση 13:19, 25 Απρ 2024

Οι «χειρουργικές» υποδείξεις των βοηθών!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με πολλά παράπονα αποχώρησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος αφού έχει  συγκεκριμένα παράπονα απο τον διαιτητή Σελίμο και τους βοηθούς Καρατζίκα, Καμπούρη.


Πιο συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» διαμαρτύρονται για τη φάση στην οποία ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ στο 36', καθώς το κόρνερ από το οποίο προέρχεται το τέρμα του Ντα Κόστα, όπως δείχνει το ριπλέι, αποτελεί μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Σελίμου, καθώς η μπάλα έχει βρει μόνο στον Φορτούνη και θα έπρεπε να δοθεί άουτ.

Επιπλέον, στον Ατρόμητο έχουν έντονα παράπονα για τις υποδείξεις του α' βοηθού, Βασίλειου Καμπούρη, στο α' ημίχρονο, καθώς ανέκοψε δύο τετ-α-τετ των φιλοξενούμενων. Στο 38' ο Λημνιός καλύπτεται τη στιγμή που δέχεται την πάσα από συμπαίκτη του και βγαίνει φάτσα με τον Λεάλι, ενώ και στο 45'+1' ο Τόνσο ενώ είναι απέναντι στον Ιταλό γκολκίπερ, έχει ανακοπεί και πάλι λανθασμένα ως οφσάιντ.

Τέλος, και στο 89' ο Λε Ταλέκ τη στιγμή που βγαίνει τετ-α-τετ με τον Λεάλι, κόπηκε και πάλι με λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ του β' βοηθού, Καρατζίκα.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Μάρτιος 2017 21:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πίντο:«Πολύ κακή διαιτησία» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας