Τελευταία ενημέρωση 09:51, 19 Απρ 2024

Αφού δεν … σκόραραν οι επόπτες πάλι καλά!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ολυμπιακός δεν…γινόταν να χάσει και δεν έχασε. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε με τίποτα να πάρει αποτέλεσμα και δεν πήρε. Αυτή είναι μέσα σε λίγες γραμμές η εικόνα του σημερινού αγώνα στο «Γ’ Καραϊασκάκης» με τον Ολυμπιακό να κερδίζει σβηστά εδώ που τα λέμε με σκορ 2-0 και τον Ατρόμητο να μένει με την ικανοποίηση της προσπάθειας αλλά με μια πίκρα.

Με την πίκρα ότι κάθε φορά που προσπαθούσε να βγει με αξιώσεις στην εστία του Λεάλι κάτι γινόταν και οι δύο επόπτες πάντα σήκωναν την σημαία τους για οφσάιντ. Αφού δεν σκόραραν πάντως πάλι καλά.

Δικαιολογημένα τα παράπονα του Ατρόμητου που έχασε όμως με δύο «φθηνά» γκολ. Στο 36’ με κεφαλιά του Ντα Κόστα που πήδηξε ανενόχλητος και στο 62’ με αυτογκόλ του Φυτανίδη σε προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα. Το γεγονός άλλωστε ότι στο β’ ημίχρονο η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη αποδεικνύει ότι ο Ατρόμητος δεν πήγε για να χάσει.

Δεν είχε όμως καμία τύχη με διαιτητή τον Σελίμο και με τους δύο επόπτες Καμπούρη και Καρατζίκα. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Και το ωραίο είναι ότι ο Ολυμπιακός με αυτά και με αυτά κέρδισε, τουλάχιστον έτσι φάνηκε, πολύ εύκολα. Άντε μετά να πεις κάτι…..

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι - Παρέδες, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια - Καμπιάσο (74' Μπουχαλάκης), Μάρτινς - Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μάριν (66' Ελιουνούσι) - Ντομίνγκες (59' Ανσαριφάρντ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ - Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης - Μανιάτης, Ούμπιντες - Πλατέλλας (66' Ντιγκινί), Τόνσο (74' Βασιλείου), Λημνιός (83' Λε Ταλέκ) – Ντάουντα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι «χειρουργικές» υποδείξεις των βοηθών! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας