Τελευταία ενημέρωση 21:24, 23 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή Σφακιανάκη που σφύριξε ανύπαρκτο φαουλ και από το οποίο προήλθε το γκολ του Καματερού στάθηκε η αιτία για να χάσει ο ΑΟ Περιστερίου δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία (τελικό σκορ 1-1).

Οι ροσονέρι προηγήθηκαν με τον Χέλμη στο 35’ που πέντε λεπτά αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο γκολ και να κλειδώσει τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 60’ με τον Μπούγια. Είχε προηγηθεί όπως προαναφέραμε ανύπαρκτο φαουλ ενώ η φάση χωράει συζήτηση και αν υπάρχει οφσάιντ καθώς ο επόπτςη σήκωσε το σημαιάκι του αλλά ο Σφακιανάκης πήρε τη φάση πάνω του και έδειξε σέντρα

 ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λιώνης, Γιαλτζιτζόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Αννιτσάκης, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Χέλμης, Πλέστης (55’ Οκσίσογλου), Κρεμμύδας, Λιαγκόζης (85’ Καζακόπουλος), Μπούζας (70’ Ιατρούδης).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Μητρούσης, Πιτέλης (46’ Κοντόσταυλος), Τρακόσης, Μπούγιας, Παππάς, Καλογερόπουλος Ι., Λάμε, Παναγιωτόπουλος (46’ Αγκόλι), Σαλαπάτας, Καλογερόπουλος Γ. Ξενάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για να δώσει τη «μάχη» του στον Άρη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας