Τελευταία ενημέρωση 07:39, 20 Απρ 2024

Το πικρό παράπονο του «Έλληνα Ρόκυ»»

Κατηγορία Αριστοτέλειο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ποιος είπε ότι οι «σκληροί» πάνω σε ένα ρινγκ ή σε ένα ταπί δεν είναι άνθρωποι με αισθήματα, δεν έχουν αντιστάσεις απέναντι σε ανθρώπους που καταπατούν κάθε έννοια ηθικού φραγμού για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες; Ο Περιστεριώτης βετεράνος Ολυμπιονίκης της Πυγμαχίας Γιώργος Στεφανόπουλος προς τιμήν του οποίου πήρε το όνομα του στο κλειστό γυμναστήριο στο Μπουρνάζι σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει το πικρό του παράπονο για την «κατηγορία αυτών των ανθρώπων».

Αξίζει πραγματικά να διαβάσετε τι γράφει ο Γιώργος Στεφανόπουλος:

«Η απαντηση μου στα ΤΙΠΟΤΑ του χωρου που τους περνα απο το φτωχο τους μυαλουδακι οτι μπορουν να με πιασουν στο στομα τους ειναι γραμμενη εδω και χρονια στη σελιδα 99 του βιβλιου μου. Την αφιερωνω στους προσφατους τυχαρπαστους, που επειδη βρεθηκαν διπλα στο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ, καβαλησαν τετοιο καλαμι που μπερδευτηκαν και νομιζαν οτι ειναι πανω απο το Στεφανοπουλο. Απλα για να καταλαβουν,οτι ηταν απολυτως προβλεψιμοι, η πορεια τους προδιαγεγραμμενη και η ημερομηνια ληξεως τους δεδομενη.

                                 σελ 99 ...Μια Ζωη σαν Ring
"...Υπαρχει μια μεριδα ανθρωπων -και γνωρισα δυστυχως μεχρι σημερα αρκετους τετοιους-που για να συνεννοηθεις μαζι τους και να γινεις σεβαστος πρεπει να τους απαξιωνεις και να τους υπογραμμιζεις την ασημαντοτητα τους, γιατι η ξεφτιλα ειναι η φυσικη τους κατασταση. Αν τους φερθεις ανθρωπινα και ισοτιμα θα τους τρελανεις, θα τους κανεις να χασουν τις ισορροπιες τους. Αν κανεις το λαθος να τους σεβαστεις, αν τους τοποθετησεις απεναντι σου, στο υψος σου, μπερδευονται, συγχυζονται, παθαινουν ιλιγγο γιατ δεν ειναι συνηθισμενοι στα "υψη". Εχουν μαθει μεχρι τοτε να σερνοντα καταχαμα κι αν βρεθουν λιγο ψηλα, νομιζουν οτι βρεθηκαν πολυ ψηλα, πιο ψηλα απο ολους, ακομα κι απο εσενα που σε χρησιμοποιησαν σαν "ασανσερ" για να παψουν για λιγο να σερνονται. Απο την πολύ τους παραζαλη βεβαια πολυ γρηγορα πεφτουν και γκρεμοτσακιζονται. Η πρωτη τους ομως κινηση κατα την κατακορυφη πτωση τους ειναι να γραπωθουν απο πανω σου για να σε παρασυρουν μαζι τους, για να κατεδαφισουν ο, τι προλαβουν, για να νιωσουν την ικανοποιηση οτι σε τσακισαν κι εσενα. Μπορει να επεσαν αυτοι αλλα γκρεμισαν κατα την πτωση τους ο, τι προλαβαν».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στεφανόπουλος:«Αρκετή ζημιά στο άθλημα μας»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας