Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άφησε πίσω του μια άκρως απαιτητική εβδομάδα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δυσαρέσκεια επικρατεί στο σταρτόπεδο του Ατρόμητου σύμφωνα με δημοσίευμα των atromitistas για το σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα που είχε η ομάδα αν και θα μπορούσε να είχε ικανοποιηθεί το αίτημα μας από τη Σούπερ Λίγκα ώστε το ματς στη Βέροια να διεξαγόταν μια μέρα νωρίτερα. Αναλυτικά το δημοσίευμα των atromitistas αναφέρει τα εξής:

«Μια απαιτητική εβδομάδα πέρασε για τον Ατρόμητο αφού μέσα επτά μέρες κλήθηκε να δώσει τρεις αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Την περασμένη Δευτέρα (27/2) οι Περιστεριώτες έπαιξαν στην Βέροια με την τοπική ομάδα και επέστρεψαν την Τρίτη όπου πήγαν κατευθείαν για προπόνηση στο Μαζαράκη.

Και αυτό διότι την Πέμπτη (2/3) ακολούθησε ο επαναληπτικός του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι. Τρεις μέρες αργότερα (5/3), ο Ατρόμητος αγωνίστηκε νωρίς το μεσημέρι (15:00) εντός έδρας με τον Ηρακλή για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος κλείνοντας μια τριάδα αγώνων μέσα σε επτά ημέρες.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε ζητήσει από τη Λίγκα να αλλάξει τον αγώνα με την Βέροια και από Δευτέρα (27/2) να διεξαγόταν μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή την Κυριακή (26/2). Κάτι που φαινόταν εφικτό καθώς υπήρχαν ματς ομάδων που δεν είχαν υποχρεώσεις στο Κύπελλο, όπως για παράδειγμα τα Κέρκυρα-Παναιτωλικός, Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο, το αίτημα της ΠΑΕ Ατρόμητος δεν εισακούστηκε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας αγωνιστικός Γολγοθάς για την ομάδα του Περιστερίου. Αντιθέτως, η Λίγκα στην αντίστοιχη περίπτωση του Ολυμπιακού (Πέμπτη με Ατρόμητο, Κυριακή με ΠΑΟΚ, Κυριακή με Ατρόμητο), έκανε δεκτό το αίτημά του και άλλαξε την ώρα (από 15:00 πήγε στις 17:15) της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα.

Παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα της ομάδας του Περιστερίου, οι παίκτες του Ατρομήτου έδειξαν στο ματς με τον Ηρακλή ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθώς μετά το 70΄ βρήκαν δυνάμεις, πίεσαν τον αντίπαλο και σε συνδυασμό με τις αλλαγές κυνήγησαν τη νίκη και δικαιώθηκαν στο τέλος.

Κάτι που δεν συνέβη με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 60΄ παρέδωσαν όπλα από την κούραση. Άλλωστε, ο Μπέντο μετά το ματς είπε ότι η ομάδα του ξόδεψε πολλή ενέργεια στο Περιστέρι προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου»..