Τελευταία ενημέρωση 18:14, 14 Οκτ 2019

Μουγιάκος: «Μας έφερε την αμερικάνικη νοοτροπία»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Για την πολύ μεγάλη προσφορά του Θανάση Χριστοφόρου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 από την επάρατο νόσο αναφέρθηκε ο Πέτρος Μουγιάκος στο peristerisports.gr.

Ο επίτιμος πρόεδρος με την πολύ μεγάλη προσφορά στον «ΓουΣουΠου» τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής:«Ο Χριστοφόρου συνέβαλε τα μέγιστα στη διαμόρφωση της κατάστασης που έφερε μετά από κάποια χρόνια τον ΓΣΠ στην Α’ Εθνική. Αρχικά ως παίκτης τη διετία 1979-81 και εν συνέχεια ως προπονητής.

Μας έφερε την Αμερική στο Περιστέρι και για να γίνω πιο συγκεκριμένος ως προπονητής έφερε την αμερικάνικη νοοτροπία στον τρόπο εκγύμνασης της ομάδας, χρησιμοποίησε νέες μεθόδου και έβαλε τον σύλλογο σε μια νοοτροπία επαγγελματική που δεν είχαμε τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης μας. Εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήμουν στη διοίκηση αλλά παρακολουθούσα πάντα από κοντά την πορεία της ομάδας».

Και ο Πέτρος Μουγιάκος κατέληξε: «Ο Χριστοφόρου στις αρχές τις δεκαετίας του ’80 έφερε και τους πρώτους Ελληνοαμερικανούς στο Περιστέρι (Κουτσουφλάκης, Νιάκαρος, Ζανής) από τους οποίους πήραμε πολλά πράγματα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η μεγάλη φουρνιά αθλητών που «έβγαλε» ο σύλλογος με Πεδουλάκη, Κορωνιό, Κασουρίδη, Φάσουρα και πολλούς άλλους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με Λυκόβρυση αύριο στου Μπόθου »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

«Φόρτσα Περιστέρι εοε οε»!

«Φόρτσα Περιστέρι εοε οε»!

14 Οκτ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Οι βαθμολογίες της ΕΠΣΑ!

Οι βαθμολογίες της ΕΠΣΑ!

13 Οκτ 2019 Ποδόσφαιρο

Πρώτη ήττα, ελέω Δραγάτη, στο Μοσχάτο!
Τρίτη νίκη, την Κηφισιά 3-1!

Τρίτη νίκη, την Κηφισιά 3-1!

13 Οκτ 2019 Ανθούπολη

Η Κ17 κυρίαρχη με ΑΕΚ στο Γαλάτσι 1-0!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας