Τελευταία ενημέρωση 12:13, 20 Απρ 2024

4η ομαδική ο ΟΦΚΑ στο Πανελλήνιο 3000μ. Κορασίδων!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εξαιρετική παρουσία πραγματοποίησαν οι 4 αθλητές /τριες που εκπροσώπησαν τον ΟΦΚΑ Περιστερίου  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου που διεξήχθη την Κυριακή 5 Μαρτίου στη Πηγή Τρικάλων.

Στην κατηγορία των Παίδων, την πολυπληθέστερη κατηγορία του Πρωταθλήματος αγωνίστηκε ο  Καλλιντέρης Σωτήρης στα 4000μ. Ο συγκεκριμένος αθλητής παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με πυρετό κατόρθωσε στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας να βρίσκεται στους 20 πρώτους αθλητές από το σύνολο 100 αθλητών που συμμετείχαν, οι δυνάμεις του όμως λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί δεν τον βοήθησαν να κρατήσει αυτή την θέση, τερματίζοντας στην 55η θέση!

Στην άλλη πολυπληθή κατηγορία των 3000μ. Κορασίδων όπου συμμετείχαν 90 αθλήτριες αγωνίστηκαν οι Δουλή Αντωνία, Διονυσοπούλου Γεωργία και Κατσούλη Δανάη οι οποίες κατάφεραν να καταλάβουν την 4η ομαδική θέση στην κατηγορία τους σε 11 συλλόγους που κατάφεραν να βαθμολογηθούν ομαδικά!

 Σειρά έχουν τώρα τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα του Απριλίου-Μαΐου και η προσπάθεια των αθλητών/τριων να πιάσουν τα όρια για την συμμετοχή τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Ανοικτού Στίβου το καλοκαίρι.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 09:05
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας