Τελευταία ενημέρωση 21:57, 18 Απρ 2024

Να αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρώτη μέρα του νέου χρόνου αύριο, του 2015 παρακαλώ και η μοναδική σημαντική ευχή που πρέπει να δώσουμε σε όλο τον κόσμο είναι Υγεία. Έχεις υγεία έχεις τα πάντα!

Μπορεί να μην έχεις γεμάτο πορτοφόλι και να ζήσεις όμως αν δεν έχεις την υγεία σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Στο δικό μας το αθλητικό πεδίο εκείνο που έχουμε να ευχηθούμε σε όλα τα σωματεία της πόλης είναι να «αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία». Μεγάλοι και μικροί. Να σταματήσει επιτέλους η μεμψιμοιρία, να σταματήσουν οι πισώπλατες μαχαιριές του ενός σωματείου σε βάρος του άλλου, να κοιτάξουμε πρώτα την πρόοδο του αθλητισμού της πόλης.

Η ισχύς εν τη ενώσει έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι,το έχουμε ξαναπεί αλλά πρέπει κάποια στιγμή να το κάνουμε και πράξη. Δεν ωφελεί σε τίποτα ο ανταγωνισμός χωρίς νόημα απλά και μόνο για ένα καπρίτσιο ή επειδή οι παράγοντες έχουν προσωπικά μεταξύ τους. Φαινόμενο που παρατηρείται βεβαίως περισσότερο σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Δεν νοείται μια περιστεριώτικη ομάδα που είναι αδιάφορη να πάει να κερδίζει μια άλλη περιστεριώτικη ομάδα οπου καίγεται για βαθμούς.

Δεν νοείται ο Ατρόμητος να είναι σταθερά μέσα στις 5 καλύτερες ελληνικές ομάδες (που το έχουμε ξαναδεί αυτό;) και να μην μπορεί να συγκεντρώσει τέσσερις –πέντε χιλιάδες φιλάθλους. Από πενήντα άτομα να πηγαίνουν κάθε Κυριακή από κάθε ομάδα στο γήπεδο, θα γεμίσει. Και άλλα πολλά βέβαια που χρόνο να έχεις για να γράφεις. Η πρόοδος του αθλητισμού της πόλης μας πρέπει να μας απασχολήσει επιτέλους σοβαρά όλους και ίσως να μην είναι άσχημη η ιδέα για μια πανπεριστεριώτικη συνάντηση και να λυθούν μια και καλή οι παρεξηγήσεις και τα προβλήματα. Καλή χρονιά λοιπόν, ευτυχισμένο το 2015!.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Περιποιεί τιμή ο ερχομός του »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας