Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κ20 κέρδισε Ηρακλή και ....Κότσικο (4-1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ατρόμητος Κ20 έκανε επίδειξη ισχύος νικώντας με 4-1 τον αξιόμαχο Ηρακλή στο γήπεδο Ηφαίστου και διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση του αγώνα. Κέρδος πέρα από την κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί  ωστόσο η εμφάνιση του Νικηφόρου Κότσικου που ενσωματώνεται ελπιδοφόρα στην ομάδα. Μέσα σε μισή ώρα συμμετοχής, κέρδισε πέναλτι και αποβολή είχε δοκάρι και πέτυχε ένα γκολ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:

Ο Κάιο με «σκροπ» στο 9’ ξετίναξε τα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στον Ατρόμητο για να έρθει το δεύτερο γκολ στο 38’ με εκτέλεση πέναλτι του Λαζαρίδη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 42΄ με τον Νέστορα.

Στην επανάληψη, η είσοδος του Νικηφόρου Κότσικου αποδείχθηκε καταλυτική για τον Ατρόμητο. Στο 65’ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κάιο (3-1) και προκάλεσε την αποβολή του Ρότα. Στο 70’ ο Κότσικος είχε δοκάρι και τρία λεπτά πριν από τη λήξη δικαιώθηκε για την πολύ καλή του απόδοση πετυχαίνοντας το 4-1 και το παρθενικό του γκολ με την Κ20.

Ξεκίνησαν για την ομάδα του Παρθενίου (συνεργάτης του ο Κοντοβράκης) οι: Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς,  Στρούγγης, Κρουσέλ, Νάτσος,  Ιγκμπινόμπα, Φαρία, Νταβιώτης, Λαζαρίδης, Κάιο.

Έπαιξαν και οι Σαμπατάκος, Κότσικος, Κουτρούλης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Μάρτιος 2017 15:46