Τελευταία ενημέρωση 06:14, 20 Απρ 2024

Η Κ17 το χρέος της με Πλατανιά (3-1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ατρόμητος Κ17 έκανε το καθήκον του νικώντας με σκορ 3-1 τον ουραγό Πλατανιά με σκορ 3-1 στο γήπεδο του Ήφαιστου και μείωσε σε 2 τους βαθμούς της διαφοράς από τον  τέταρτο της βαθμολογίας Αστέρα που αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό.

Εύκολη επικράτηση για την Κ17 που χρησιμοποίησε δέκα παίκτες του 2001 γεγονός που αποδεικνύει ότι την ενδιαφέρει περισσότερο το μέλλον παρά το παρόν. Το 1-0 έκανε οπ Διακογεωργίου στο 6’.

Στο 77’ ο Ξενάκης με κεφαλιά οβίδα και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Διακογεωργίου με διπλή προσπάθεια σε εκτέλεσε πέναλτι (αρχικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ύστερα πήρε ριμπάουντ) ανέβασαν το δείκτη στο 3-0 για να μειώσει ο Πλατανιάς στο 92.

Ξεκίνησαν για την  ομάδα του Σάσσαλου (συνεργάτης του ο Ρίζος) οι: Μανδάς, Πατσίκας, Αθανασίου, Ξενάκης, Διακογεωργίου, Ξενοπανάγος, Χοχλαστός, Ζούνης, Σάσσαλος, Βαγγέλης, Μουρελάτος. Έπαιξαν και οι Αυγουστάτος, Μουρελάτος, Καστόρης, Κολινιάτης, Στρέφι.

Πλατανιάς:Πενταράκης, Κακαβιλάκης, Αργυρουδάκης, Γιακουμάκης, Σηφακάκης, Τσουγγράκης, Ντόις, Παπαγεωργίου, Σταυρουλάκης, Αναστασόπουλος, Αναγνωστόπουλος. Έπαιξαν και οι Κατσαρός, Μαράκης, Μαλανδράκης, Στεφανίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μονόδρομος με Αστέρα για την Κ15 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας