Τελευταία ενημέρωση 01:46, 24 Απρ 2024

Το τραπέζι στην Ελλάς με γκεστ σταρ Ευριπιώτη!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Κυριακή το βράδυ η αποστολή της Ελλάς Μονάχου, μέλος του δικτύου σχολών Ατρόμητου και χθες (Τετάρτη) η ΠΑΕ Ατρόμητος παρέθεσε συνεστίαση στους συνοδούς της αποστολής της ομογενειακής ομάδας σε μαγαζί της Κηπούπολης.

Ο πρόεδρος της Ελλάδας Γιώργος Κίτσιος μαζί με τον Τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Άρη Καρασσαβίδη παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον προπονητή Πέτρο Τσαούση γεύτηκε την ελληνική κουζίνα, όχι πως του λείπει στο Μόναχο, αλλά κυρίως τη φιλοξενία των ανθρώπων του Ατρόμητου με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλη Αποστόλου.

Ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης που ήταν στο τραπέζι συνδυάζοντας το τερπνό (είναι ένθερμος υποστηρικτής του Ατρόμητου και ο τραγουδιστής του ύμνου) μετά του ωφέλιμου (για να δει μετά από 15 χρόνια τον φίλο του Καρασσαβίδη. Ο Ευριοπιώτης πάντα κεφάτος και ψυχή της παρέας ήταν ξεκαρδιστικός όταν χρειάστηκε να πει μερικά ανέκδοτα με το δικό του μοναδικό τρόπο αλλά και τις ατάκες του για τον Μανόλη.

Στο τραπέζι παρακάθισαν οι Θανάσης Κασπίρης, Σίμος Συμεωνίδης, Σάκης Σάσσαλος, Στέλιος Λαδόπουλος, Σωτήρης Ρίζος, Δημήτρης Μαυρίκος,  Άννα Μπαντράνη, Βασίλης Βλάχος ενώ σύντομη γνωριμία με τους ανθρώπους της Ελλάς Μονάχου που αύριο θα τους δει και ο Ανδρέας Παχατουρίδης είχε ο Βασίλης Μπέτσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μάρτιος 2017 21:32
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το 1ο Δημοτικό άνοιξε τις αίθουσες στον Ατρόμητο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας