Τελευταία ενημέρωση 05:33, 23 Απρ 2024
Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με μεγάλη προσμονή για το ματς του Κυπέλλου του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό είναι η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων οι οποίοι για μια ακόμη φορά θα στηρίξουν τα τμήματα μπάσκετ και πόλο του ΓΣΠ.

«Μόλις 1 εβδομάδα απομένει για τον επαναληπτικό κυπέλλου με τον γαύρο,που θα καεί το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την βέροια την Δευτέρα στις 19:30.Και φυσικά επιβάλλεται η νίκη..να συνεχιστεί το σερι και να πάμε με ψυχολογία στον αγώνα του κυπέλλου.Παίξτε με τσαμπουκά,πάρτε την νίκη..ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ εισαι.

Μετά την νίκη στην ερυθραία και με το μισό πλέον πόδι στην Α'2 ο Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αυτή την Κυριακή αντιμετωπίζει εντός έδρας τον απόλλων σμύρνης στις 17:00.Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά,η θέση μας γνωστή και το πεταλάκι του κλειστού μας περιμένει για άλλη μια κερκιδάρα.Όλοι στις θέσεις μας την Κυριακή για το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..γιατί μονάχα αυτή η ομάδα που ομορφαίνει την ζωη.

Η ομάδα του πόλο αυτή την Κυριακή αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ηλυσιακό.Ο αγώνας θα είναι δύσκολος,οι παίχτες όμως θα κάνουν οτι μπορούν για να πάρουν ακόμα μια νίκη.Μόνο νίκη ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Υ.γ1.Στα χέρια μας έχουμε και τα εισητήρια για τον αγώνα κυπέλλου με τον γαύρο.Θα υπάρχουν αύριο στο club όπως και στο κλειστό την Κυριακή.Προμηθευόμαστε έγκαιρα τα εισητήρια απο τις προηγούμενες ημέρες για να μην έχουμε τα γνωστά προβλήματα στις πόρτες την ημέρα του αγώνα.7 και σήμερα..ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 10:02
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Μα πιο πολύ θα τρελαθώ.....» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Για την.... πάρτη της!

Για την.... πάρτη της!

22 Απρ 2024 Ανθούπολη

Κέρδισε και... περιμένει

Κέρδισε και... περιμένει

21 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας