Τελευταία ενημέρωση 15:10, 16 Απρ 2024

Λιβαθηνός:«Ο Ατρόμητος έκανε πρώτος την αρχή»

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αλήθεια πως γίνεται ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Νέων Σπύρος Λιβαθηνός να είναι καλύτερα ενημερωμένος από τον προποινητή της Εθνικής Ελπίδων Αντώνη Νικοπολίδη για την ελληνοποίηση που γίνεται σε πολλές ομάδες;

Και όμως ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού δείχνει να είναι άριστος γνώστης της πραγματικότητας σε αντίθεση με τον Αντώνη Νικοπολίδη που δείχνει να την αγνοεί. Πρόσφατα το peristerisports είχε γράψει (δείτε εδώ http://www.peristerisports.gr/index.php/2014-10-08-11-31-33/item/10979-den-iksere-den-rotage) για το πρωί είχε εκτεθεί ο νυν προπονητής της Εθνικής Ελπίδων σε συνέντευξη του στον sport24radio.

Σε αντίθεση με τον Σπύρο Λιβαθηνό που είχε μιλήσει λίγες μέρες νωρίτερα στην Eρασπορ όταν ρωτήθηκε για την χρησιμοποίησε Ελλήνων παικτών  από τις ομάδες του τέως ΠΟΚ απάντησε ότι την αρχή έκανε ο Ατρόμητος κι έπειτα ακολούθησαν οι άλλοι.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Συγκεκριμένα είπε για τη χρησιμοποίηση των Ελλήνων παικτών από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ: «Αυτό είναι θέμα των ομάδων. Πριν από λίγους μήνες αυτά τα παιδιά δεν τα εμπιστεύονταν. Ο Ατρόμητος έκανε την αρχή και στη συνέχεια πήραν σειρά Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κι οι άλλες ομάδες. Αυτό δείχνει ότι κάτι γίνεται και χαιρόμαστε ιδιαίτερα εγώ κι ο Γιάννης (Γκούμας) για την πορεία αυτών των παιδιών».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Λιβαθηνός στην εκπομπή «Η Πρώτη Σελίδα» με τον Δημήτρη Μαλισιώβα:http://sports.ert.gr/o-spyros-livathinos-stin-eraspor-erchete-kali-fournia-ellinon-podosferiston/

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας