Τελευταία ενημέρωση 11:26, 25 Απρ 2024

Οι «πρίγκιπες» στην Α2!. Ψάξτε για τον δεύτερο!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ψάξτε για τον δεύτερο!. Το πρώτο εισιτήριο καπαρώθηκε πανηγυρικά!  Στην Α2 επιστρέφει πάλι από τη νέα χρονιά ο ΓΣΠ καθώς σήμερα πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην Ερυθραία με την συμπαράσταση των Fentagin με σκορ 72-49 επί του Πανερυθραϊκού, μετατρέποντας σε περίπατο το ντέρμπι κορυφής για την 19η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Β΄ Εθνικής

Οι παίκτες του Νίκου Καραγιάννη, ο οποίος κατηύθυνε μαεστρικά την ομάδα, μπήκαν στο ματς αποφασιστικά και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Κατάφεραν να παγιώσουν υπέρ τους μια διψήφια διαφορά στο σκορ (9-23 και 23-39) και στο δεύτερο ημίχρονο μετέτρεψαν το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο.

 Κανένας δεν υστέρησε, ειδικά στην άμυνα, όπου η ομάδα δεχόταν καλάθι με το… σταγονόμετρο, με αποτέλεσμα να προηγηθεί ακόμα και με +28 (44-72) λίγο πριν το τέλος του αγώνα.  

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Πολυτάρχου, που πέτυχε 18 πόντους με 5 φαρμακερά τρίποντα, ενώ τρομεροί ήταν και οι Άλκης Παππάς, Σπύρος Μαγκουνής, οι οποίοι είχαν από 14 πόντους.

Συγκλονιστικός… στην επιστροφή του στα παρκέ ο Δημήτρης Κατιάκος, ψυχάρα ο Κώστας Παπαντωνίου, φοβερός ο Χρήστος Ντακούλιας, απροσπέλαστος ο Χτιστόφορος Λυκογιάννης,  δαντελένιος ο Γιάννης Καπώνης, κολώνα ο Γιώργος Γκιουζέλης, και αρχηγός φύσει και θέση ο Αντώνης Μάντζαρης. Μάλιστα, αυτή η νίκη μπορεί να χαρακτηριστεί… διπλή για τον ΓΣΠ, καθώς κάλυψε και την διαφορά από την ήττα στον πρώτο γύρο και πλέον αποσπάστηκε δυο βαθμούς από τον Πανερυθραϊκό, παραμένοντας μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 Δεκάλεπτα: 9-23, 23-39, 34-55, 49-72

Διαιτητές: Θεονάς, Τσαρούχα

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Δέλιος, Πρισκομάτης 4, Καλλανιώτης 3(1), Πρίτσος 3, Σοφρωνάς 2, Κούσουλας 9(3), Γιαουρτόγλου, Τοπάλης 13, Υφαντής 6, Αντωνίου 2, Γιανναλέτσος 7, Τζικόπουλος.

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Παππάς 14, Ντακούλιας 8, Γοργόνης, Μαγκουνής 14, Πολυτάρχου 18(5), Παπαντωνάκος 6, Μάντζαρης , Λυκογιάννης 3(1), Κατιάκος 2, Γκιουζέλης 2, Καπώνης 5(1), Ν. Χουγκάζ .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το μεγάλο «ευχαριστώ» στους φιλάθλους »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας