Τελευταία ενημέρωση 15:19, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο Μαρκόπουλο με την τοπική ομάδα αγωνίστηκαν οι Παλαίμαχοι της Κηπούπολης και γνώρισαν την ήττα που εν πολλοίς οφείλεται στην κακή κατάσταση του αγωνιστικου χώρου. Το δελτίο τύπου της περιστεριώτικης ομάδας αναφέρονται τα εξής:

«Στο ποδόσφαιρο ισχύει οτι το μεγαλύτερο ποσοστό απόδοσης των ποδοσφαιριστών η της ομάδας σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία!!!
Επίσης άλλος παράγοντας είναι και η τύχη.Ωστόσο ισχύει και αυτό που λέμε " δεν ήταν η μέρα μας"

Ολα αυτά, παράλληλα και με τον πολύ κακό αγωνιστικό τερέν συντέλεσαν στη χθεσινή ήττα της ομάδας μας.
Φυσικά ο αγωνιστικός χώρος ήταν και για τις δυο ομάδες αλλά χωρίς να δικαιολογήσουμε την κακή αποδοσή μας υπάρχει ενα μικρό πλεονέκτημα για την ομάδα του Μαρκόπουλου λόγω της εδρας.

Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε δυο γκόλ πολύ γρήγορα, χωρίς όμως να τα παρατήσουμε προσπαθήσαμε και αν κάποιος έβλεπε το παιχνίδι χωρίς να γνώριζε το αποτέλεσμα σίγουρα θα κατέληγε στο συμπέρασμα οτι η Κηπούπολη θα προηγείτο στο παιχνίδι.

Σε μια οργανωμένη αντεπίθεση ο Φιλίπου στρώνει την μπάλα στον Τσουκνάκη και αυτός με τη σειρά του κερδίζει πέναλτυ απο τον αμυντικό του Μαρκόπουλου.Με μια καλή εκτέλεση ο Τσουκνάκης μειώνει σε 2-1 και ξαναμπαίνουμε στο παιχνίδι.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.Ολοι πιστέψαμε λόγω και της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι υπέρ μας.

Δυστηχώς όμως στο πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης ήρθε το τρίτο γκόλ για το Μαρκόπουλο.Αυτό το γκόλ ο τρόπος που το δεχθήκαμε και ο χρόνος, άρχισαν να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας.

Χαμένες ευκαιρίες, κόντρες που κατά ενα παράδοξο τρόπο ήταν υπέρ του Μαρκόπουλου και επιπλέον μια καλή εμφάνιση του Μαρκόπουλου συντέλεσαν στην παραίτηση, φαντάζοντας μακριά η ισοφάριση, πόσο μάλλον η νίκη.

Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλα παιδιά που αγωνίσθηκαν σε ενα κακό αγωνιστικό χώρο με υπερβολικό κρύο αγγίζοντας τους 5 βαθμούς και που μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπαθήσαν για το καλλύτερο αποτέλεσμα.

Να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Μαρκόπουλου για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Επόμενο παιχνίδι στο γηπεδό μας με τον Ιάσονα και πάμε για μια καλή απόδοση και την νίκη.

Αγωνίσθηκαν οι εξής: Γιόσης, Παινέσης, Τσουκνάκης,Τουρναβίτης, Αργυρόπουλος, Δρακόπουλος, Θεοδωρέλλος, Παπαδόπουλος, Καστριτσιόσης, Φιλίπου, Παπαδημητρίου, Πανάκιας».

 Στη φωτό: Πάνω αριστερά, Νίκος Αργυρόπουλος, Ασημάκης Ευθύμης, Γαλάκος Ανδρέας, Τουρναβίτης Γιάννης, Πανάκιας Παναγιώτης, Θοδωρέλλος Μάνος, Λιόνης Γιάννης, Πιανέσης Γιώργος, Δρακόπουλος Κώστας.Κάτω αριστερά, Παπαδημητρίου Δημήτρης, Κουμπουλής Δημήτρης, Μπούρης Κώστας, Φαμέλης Δημήτρης, Δημοσθενιάδης Σωκράτης, Κατριστσιώσης Νίκος, Παπαδόπουλος Κώστας, Δελημπέης Δημήτρης, Αντωνίου Γιώργος, Φιλίππου Δημήτρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θα διευρύνει ακόμη περισσότερο το ρεκόρ της! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας