Τελευταία ενημέρωση 06:59, 24 Απρ 2024

Πίντο:«Θέληση και πάθος μας έδωσαν τη νίκη»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο χαρακτήρισε πολύτιμη τη νίκη της ομάδας του, ωστόσο παραδέχθηκε πως η εικόνα του Αστέρα Τρίπολης ήταν καλύτερη μέσα στο γήπεδο.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς. Καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Για εμένα, αποτελεί έκπληξη που βρίσκεται τόσο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Όμως, αν συνεχίσουν να παίζουν μ' αυτό τον τρόπο είναι βέβαιο πως το συντομότερο δυνατόν θα βρίσκονται και πάλι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Όσον αφορά στην ομάδα μου, ξέραμε πως ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις πόντους και γνωρίζαμε πως ο Αστέρας ήταν πίσω από εμάς κι ήθελε κι αυτός τη νίκη.

Γνωρίζαμε πως θα μας πιέσουν εξ αρχής προκειμένου να σημειώσουν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Απ' την πλευρά μας, είχαμε λίγες ώρες για να ξεκουραστούμε εξαιτίας του αγώνα με τον Ολυμπιακό και ξέραμε πως δεν θα βρισκόμασταν στην επιθυμητή κατάσταση. Ωστόσο, παίξαμε με σωστή στρατηγική και είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ μέσω αντεπιθέσεων, αφού ο Αστέρας είχε δώσει μεγάλη βαρύτητα στον επιθετικό τομέα. Σκοράραμε την κατάλληλη στιγμή, την στιγμή που τελείωνε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να κρατήσουμε μικρές αποστάσεις προκειμένου να διατηρήσουμε το υπέρ μας προβάδισμα και πιστεύω πως κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και τα καταφέραμε. Συμπερασματικά, ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς, είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου και πολύ ευχαριστημένος απ' την απόδοσή τους".

Για το "κλειδί" της νίκης: "Σίγουρα, το ποδόσφαιρο δεν είναι video game. Προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε σωστά την ομάδα, να δούμε ποια είναι τα δυνατά σημεία του αντιπάλου και πάνω σ' αυτά να σχεδιάσουμε τη δική μας τακτική για τον αγώνα. Το ποδόσφαιρο κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Σίγουρα, θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί κι εμείς το γκολ. Όμως, θεωρώ πως αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε με πάθος και με θέληση. Ωστόσο, αποδέχομαι πως ο Αστέρας είχε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας κι έλεγχε περισσότερο το παιχνίδι. Όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο γνωρίζει πως κάποιες φορές χάνεις, χωρίς να το αξίζεις, ενώ κάποιες φορές μπορείς να κάνεις ελάχιστες ευκαιρίες και να πάρεις τη νίκη".

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017 22:43
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας